Τρομακτικό. Άνδρας αρπάζει γυναίκα από τον λαιμό και την βιάζει στη μέση του δρόμου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τρομακτικό. Άνδρας αρπάζει γυναίκα από τον λαιμό και την βιάζει στη μέση του δρόμου

Ο άνδρας τοποθέτησε μια ζώνη γύρω από το λαιμό του θύματος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, πριν την επιτεθεί σεξουαλικά

medlabnews.gr 

Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο που της πέταξε μια ζώνη στο λαιμό και μετά την έσυρε το αναίσθητο σώμα της πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και τη βίασε!

Η επίθεση σημειώθηκε την 1η Μαΐου καθώς το 45χρονο θύμα περνούσε από το Νότιο Μπρονξ.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα περπατούσε κοντά στην East 152nd Street και την Third Avenue γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω της.

Ο άνδρας τοποθέτησε μια ζώνη γύρω από το λαιμό του θύματος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, πριν την επιτεθεί σεξουαλικά, ανέφερε το NYPD.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να την σέρνει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα όπου και την βιάζει. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση και δεν είχε συλληφθεί μέχρι την Πέμπτη.

Η Ειδική Υπηρεσία του NYPD (NYPD’s Special Victims Unit) διερευνά τη βίαιη σεξουαλική επίθεση, ανέφεραν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, το θύμα έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τις αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η NY POST.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έρχεται την στιγμή που τα στοιχεία εγκληματικότητας για τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι στην περιοχή δηλώθηκαν έξι ακόμη βιασμοί τον περασμένο μήνα – 124 – σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2023, όταν το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα είχε λάβει 118 τέτοιες αναφορές.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων