Ανατροπή. Αθώος ο Νορβηγός που «ψάρευε» μαθήτριες με αγγελίες έξω από σχολείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ανατροπή. Αθώος ο Νορβηγός που «ψάρευε» μαθήτριες με αγγελίες έξω από σχολείο

Ο 53χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες

 medlabnews.gr

Αθώος κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου o Νορβηγός που κατηγορήθηκε ότι αναζητούσε νεαρά κορίτσια με αγγελία που είχε βάλει έξω από Γυμνάσιο της Ρόδου.

Ο 53χρονος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο, καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο.

Ενώπιον του δικαστηρίου κλήθηκε και κατέθεσε η μητέρα του 53χρονου, η οποία και δήλωσε πως ο γιος της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι είχε βάλει την αγγελία σε σχολείο, καθώς στον ίδιο χώρο υπήρχαν αφίσες κομμάτων και συναυλιών. Έτσι, θεώρησε ότι είναι χώρος του Πανεπιστημίου και ότι απευθυνόταν σε ενήλικες.

Τελικά, το δικαστήριο, όπως αναφέρει η Ροδιακή, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης απάλλαξε τον αλλοδαπό κρίνοντας τον αθώο.

Η αγγελία μέσω της οποίας αναζητούσε «παρέα» Υπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος φέρεται να προέβη σε ανάρτηση αγγελίας σε πίνακα ανακοινώσεων του 1ου Γυμνασίου Ρόδου σύμφωνα με την οποία ανέγραφε: «Αναζητώ αδύνατη και κοντή μαθήτρια για να μου κάνει συντροφιά σε περιπάτους για 2 ώρες. Παρακαλώ να φοράς κοντό σορτσάκι και από πάνω ένα μπικίνι. Να μην καπνίζεις. 15 ευρώ. Παρακαλώ συνάντησε με έξω από την ταβέρνα Στενό. Πέμπτη 13:00».

Έπειτα από καταγγελίες γονέων, ο 53χρονος εντοπίσθηκε στις 6 Ιουνίου έξω από ταβέρνα όπου θα γινόταν το προγραμματισμένο ραντεβού. Ο Νορβηγός που εικονιζόταν σε φωτογραφία που συνόδευε την αγγελία, εμφανίστηκε στο σημείο αναμένοντας να δει εάν θα έρθει κάποιος στο ραντεβού. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ακολούθως τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του κατά την οποία δεν βρέθηκε τίποτα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων