Free website traffic generator Ηράκλειο. Σοκ από την κακοποίηση 3χρονης. Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της μητέρας της που φυλακίστηκε; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ηράκλειο. Σοκ από την κακοποίηση 3χρονης. Τι υποστηρίζει ο σύντροφος της μητέρας της που φυλακίστηκε;

«Το παιδί είναι μία μελανιά ολόκληρο, έχει σημάδια παντού» λέει η γιαγιά του μικρού κοριτσιού που κακοποιήθηκε

 medlabnews.gr iatrikanea

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αρχές για το 3χρονο κοριτσάκι, που φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύντροφο της μητέρας του, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για συνέργεια.

Η γιαγιά του μικρού κοριτσιού στο Ηράκλειο Κρήτης που έχει σημάδια κακοποίησης, είχε να το δει 1,5 με δύο μήνες. «Δεν μου το έφερνε, το έκρυβε» τονίζει. «Βλέπω το παιδί μου με χειροπέδες. Το κοριτσάκι είναι στην αγκαλιά μου και είχε πολλούς μώλωπες. Εγώ ήρθα εδώ την Παρασκευή γνωρίζοντας πως το παιδί είχε πέσει στο μπάνιο. Και το γδύσαμε με την γιατρό και ήταν μία μελανιά ολόκληρο» είπε αρχικά η γιαγιά στο Mega. Όπως εξηγεί, «έπαιρνα την κόρη μου να την φέρει και μου έλεγε ''δεν μπορώ''. Με απέφευγε. Το παιδάκι είναι τρομοκρατημένο. Έχει σημάδια στον λαιμό, στα χέρια, στα χείλη, στους ώμους παντού», προσθέτοντας πως «με την κόρη μου είχα επαφές και έπαιρνα και το παιδί και βγαίναμε. Τελευταία φορά το είδα το παιδί πριν από 1,5-2 μήνες, δεν μου το έφερνε, το έκρυβε».

Τέλος για τον σύντροφο της κόρης της, είπε: «Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω. Δεν τον έχω δει ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να το χτύπησε. Έκανε τα πάντα γι’ αυτό».

Ο 23χρονος Παλαιστίνιος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, ενώ η 21χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο 23χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν χτύπησε το παιδί και ότι τα σημάδια προήλθαν από πτώση που είχε στο μπάνιο. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως, πήγε να καλέσει την σύντροφό του στο τηλέφωνο για να την ενημερώσει για το ατύχημα, αλλά… τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί.

Από την πλευρά της, η μητέρα του κοριτσιού φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Δείγμα DNA για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η αρμόδια ανακρίτρια εξέδωσε διάταξη με την οποία ελήφθη γενετικό υλικό από τον 23χρονο Παλαιστίνιο, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

Ο 23χρονος, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατ’ εξακολούθηση με την μορφή της μεθοδευμένης πρόκλησης έντονου σωματικού πόνου, επικίνδυνης για την υγεία, σε βάρος ανήλικου θύματος και η 21χρονη Ελληνίδα μητέρα του παιδιού, που κατηγορείται για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη και έκθεση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, από την πλαϊνή πόρτα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το κοριτσάκι έχει αναλάβει προσωρινά η γιαγιά του (μητέρα της μητέρας του.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν η προγιαγιά και ο προπαππούς του παιδιού, που δηλώνουν σοκαρισμένοι, μην έχοντας ιδέα για όσα συνέβαιναν.

Το κλίμα όμως στα δικαστήρια ήταν εκρηκτικό λόγω και της παρουσίας συγγενών του βιολογικού πατέρα του παιδιού, οι οποίοι ρωτούσαν με αγωνία για το παιδί και έδειχναν άγριες διαθέσεις για τον Παλαιστίνιο.

Σοκαρισμένος ο πατέρας του κοριτσιού – Επιθυμεί την επιμέλειά του Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξέφρασε την οργή του αλλά και την επιθυμία του, προκειμένου να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια του κοριτσιού. Από την πλευρά του, ο παππούς – πατέρας της 21χρονης μητέρας – εξέφρασε την πεποίθηση ότι ήταν ο Παλαιστίνιος που κακοποίησε το παιδί, όσο η κόρη του απουσίαζε στη δουλειά.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει το παιδί στην οικογένεια, εκτιμώντας ότι μπορεί να διασφαλιστεί το απαραίτητο περιβάλλον για το κοριτσάκι.

Το κορίτσι παραμένει στο ΠΑΓΝΗ, όπου πέρα από την φροντίδα των σωματικών τραυμάτων της παρακολουθείται και από παιδοψυχίατρους, οι οποίοι θα αποφανθούν και για το ενδεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης του μικρού παιδιού, για το οποίο υπάρχουν υπόνοιες.

Διαβαστε επισης

Αν ένα παιδί είναι θύμα σωματικής κακοποίησης ή μάρτυρας πώς θα το καταλάβετε; Εμφανίζει αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων