Καταγγελίες από τον δικηγόρο για τον θάνατο της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα. Έχουν συμβεί τέρατα.... | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καταγγελίες από τον δικηγόρο για τον θάνατο της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα. Έχουν συμβεί τέρατα....

Επώνυμες καταγγελίες για μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από συμμαθητές έχουν φτάσει στην αστυνομία για την περίπτωση θανάτου της 17χρονης Νικολέτας

 medlabnews.gr iatrikanea

Όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος για την υπόθεση της 17χρονης που έπεσε στο κενό από τη γέφυρα του Αποσελέμη του ΒΟΑΚ, την Πέμπτη (23/05). Επώνυμες καταγγελίες για μπούλινγκ μέσα στο σχολείο από συμμαθητές έχουν φτάσει στην αστυνομία για την περίπτωση θανάτου της 17χρονης Νικολέτας Παπαδογιαννάκη που βρέθηκε στο κενό από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ από ύψος 50 μέτρων.

Για «τέρατα» που έχουν προηγηθεί και ενδέχεται να οδήγησαν στην αυτοκτονία της 17χρονης μαθήτριας στην Κρήτη μίλησε ο ποινικολόγος, Μάνος Δρακωνάκης, στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε σάλος μετά τον θάνατο της νεαρής καθώς υπήρξε άρνηση από πλευράς της Μητρόπολης να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της.

«Έχουν υπάρξει επώνυμες καταγγελίες στις οποίες γίνεται λόγος για λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου που ενδέχεται να επηρέασαν την ψυχολογία της, κάτι που έχει υποστηρίξει και η οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δρακωνάκης.

«Σε αυτές τις υποθέσεις θα πρέπει να δίνουμε βαρύνουσα σημασία στις λεπτομέρειες, αφού αυτές μας βγάζουν στα ανοιχτά και μπορούμε να έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα», τόνισε στη συνέχεια ο ποινικολόγος, ο οποίος εξ αρχής έχει φανεί επιφυλακτικός για το κατά πόσο η 17χρονη μαθήτρια όντως αυτοκτόνησε ή κρύβεται κάτι άλλο.

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις, ώστε να διερευνηθούν όλα τα καταγγελλόμενα και να δοθούν απαντήσεις στους γονείς της 17χρονης. Είναι πολλά αυτά που μένουν να φανούν. Είναι ένα παζλ που κάθε κομμάτι είναι διάσπαρτο και θα πρέπει τα κομμάτια να μπουν σε μια σειρά. Υπάρχουν εύλογες απορίες γιατί ένας άνθρωπος που ανοίγει όλη του η ζωή μπροστά να φτάσει σε αυτό το σημείο. Γι' αυτό δεν είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για αυτοκτονία».

Επεσήμανε δε ότι στην τοπική κοινωνία «ανοίγουν στόματα» και ότι «πριν υπάρξει, όμως, ένα αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε τι έχει προηγηθεί. Σε αυτή την περίπτωση έχουν προηγηθεί τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης. Ό,τι και αν λένε ορισμένοι, ό,τι και αν προσπαθούν να το συγκαλύψουν».

«Οι έρευνες της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Έχουν προηγηθεί περιστατικά που την αναστάτωσαν και αν έχει οδηγηθεί σε αυτοκτονία το κορίτσι, είναι απόρροια των περιστατικών που έχουν προηγηθεί», κατέληξε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων