Free website traffic generator Κέιτ Μίντλετον: Μπορεί να φοράει σάκο κολοστομίας; Ερωτηματικά προκαλεί βίντεο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κέιτ Μίντλετον: Μπορεί να φοράει σάκο κολοστομίας; Ερωτηματικά προκαλεί βίντεο

Μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές σημείο στο οποίο έχει καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον

 

medlabnews.gr iatrikanea

Η Κέιτ Μίντλετον έπειτα από πολλούς μήνες που είχε αποστασιοποιηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα, έκανε μία δημόσια εμφάνιση στο Trooping the Colour 2024. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προκειμένου να τιμήσει τον βασιλιά Κάρολο στα γενέθλιά του καθώς επίσης και να ανταποδώσει στους royal fans όλη την αγάπη και την θετική ενέργεια που της έχουν στείλει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, βρέθηκε δίπλα στα υπόλοιπα βασιλικά μέλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων τα βλέμματα έκλεψε η Κέιτ Μίντλετον, με τις εικόνες της μέσα από την άμαξα καθώς και τις στιγμές στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και να γίνονται επίκεντρο στα ΜΜΕ. Ντυμένη στα λευκά με ένα φόρεμα που είχε ξαναφορέσει στο παρελθόν και πέρλες στα αυτιά της έδειξε γι άλλη μια φορά πόσο δυνατή είναι και πως παρόλο που περνά δύσκολα, εκείνη στέκεται στα πόδια της.

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok έχει φέρει νέα ερωτηματικά γύρω από την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Συγκεκριμένα, αφότου η ίδια κατέβηκε από την άμαξα και έφτασε στο Μπάκιγχαμ φαίνεται να ισιώνει με τα χέρια της το φόρεμά της στην περιοχή της κοιλιάς, με πολλούς χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να υποστηρίζουν ότι φορά σάκο κολοστομίας. Η κολοστομία είναι ένα είδος στομίας κατά την οποία, ο χειρουργός δημιουργεί ένα άνοιγμα στο κοιλιακό τοίχωμα στο οποίο οδηγεί την άκρη του παχέος εντέρου. Αυτή η παράκαμψη από εδω και πέρα θα αντικαταστήσει τον πρωκτό για όλες τις κενώσεις. Αν και η κολοστομία τις περισσότερες φορές είναι προσωρινή, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου πρόκειται για μόνιμη αλλαγή. Ο σάκος κολοστομίας είναι ένα μικρό, αδιάβροχο σακουλάκι, το οποίο προσαρμόζεται επάνω στην στομία και χρησιμοποιείται για τη συλλογή των κοπράνων, τα οποία στη συνέχεια μπορούν και αδειάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.



@catheteroffails

♬ original sound - CatheterOfFails

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές σημείο στο οποίο έχει καρκίνο η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο όλα ξεκίνησαν όταν τον Ιανουάριο του 2024 έκανε μία προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

Με τι είδους καρκίνο έχει διαγνωστεί η Κέιτ Μίντλετον;

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει πει τι είδους καρκίνο έχει. Ένας εκπρόσωπος είχε δηλώσει: «Δεν θα κοινοποιήσουμε περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες. Η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο όπως όλοι μας».

Η Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είχε διαγνωστεί με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Σε ένα προσωπικό μήνυμα που εξέδωσε, η πριγκίπισσα ανέφερε ότι όταν υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, «θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική».

Η χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κλινική του Λονδίνου, ήταν επιτυχής. Μετά από 13 νύχτες στο νοσοκομείο, η πριγκίπισσα έφυγε από την κλινική στις 29 Ιανουαρίου. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος», δήλωσε.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων