Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας. Εκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας. Εκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση

medlabnews.gr 

Στις φυλακές αναμένεται να οδηγηθεί ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του στο οποίο προχώρησαν οι δικαστικές αρχές για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση ζητήθηκε από το θύμα του αφού χθες το βράδυ έφτασαν στο σπίτι της ένας συνεργάτης της, η πρώην σύζυγός του και η μεγάλη κόρη του, ενώ την συμπεριέλαβαν σε συνομιλίες με τον ποινικολόγο παρά την απαγόρευση.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, η απαγόρευση να πλησιάζει με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και η υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας

Πριν από λίγο ο ποινικολόγος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με την σύζυγό του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα

Ο Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Απόστολος Λύτρας μετά την παράδοσή του στην Αστυνομία υποβάλλοντας μήνυση κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποινικολόγος μήνυσε την Σοφία Πολυζωγοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

Πρόκειται για κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα ωστόσο εμπίπτουν στη διαδικασία του αυτοφώρου.

Οδηγήθηκε στο ΑΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη μήνυση εις βάρος της, η 37χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Συγκεκριμένα η κα Πολυζωγοπούλου μετέβη με τον δικηγόρο της Θέμη Σοφό στο ΑΤ Παλλήνης και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Λόγω της δικηγορικής της ιδιότητας και του πλημμεληματικού χαρακτήρα των κατηγοριών δεν προβλέπεται η κράτησή της.

Μεταφέρθηκε σε άλλο ΑΤ

Ο Απόστολος Λύτρας το απόγευμα της Τετάρτης παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του.

Κατά την παραμονή του εκεί φέρεται να υπέβαλε και την μήνυση κατά της συζύγου του.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο γνωστός ποινικολόγος αποχώρησε από το ΑΤ Παλλήνης προκειμένου να μεταφερθεί σε άλλο αστυνομικό τμήμα που διαθέτει κρατητήρια προκειμένου να διανυκτερεύσει και το πρωί να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Η αποχώρηση από το ΑΤ Παλλήνης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας όπου θα περάσει τη νύχτα και στις 9 το πρωί θα γίνει η μεταγωγή του στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων