Συγκλονίζει το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα που ο ίδιος με μεγάλη προσπάθεια περιγράφει την κατάσταση του μετά το εγκεφαλικό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκλονίζει το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα που ο ίδιος με μεγάλη προσπάθεια περιγράφει την κατάσταση του μετά το εγκεφαλικό

Με αυτόν τον τρόπο αντιμέτωπος με την δυσαρθρία θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

 medlabnews.gr iatrikanea

Βαθιά συγκινημένος εμφανίζεται στο πρώτο του βίντεο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αρχικά φαίνεται ότι ακόμα έχει κάποιες δυσκολίες στην ομιλία του μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, όμως όπως λέει κάθε μέρα βελτιώνεται.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γνωστοποιήσει ο ίδιος για την πορεία της υγείας του.

Ταυτόχρονα, με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται δίπλα του όλο αυτό το διάστημα της σοβαρής περιπέτειας της υγείας του, κάνοντας ειδική αναφορά στη σύντροφο του «την Αννούλα μου».

Τα όσα είπε στο βίντεο του ο Δημήτρης Σταρόβας:

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτεια μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι πως έχετε συνηθίσει αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στην ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται θα μας πάρει δύο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα σας φιλώ. Ευχαριστώ».

Γιατί υπάρχει το πρόβλημα της δυσαρθρίας

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να προκαλέσει διάφορα νευρολογικά προβλήματα ανάλογα με το κέντρο του εγκεφάλου που σταματά να αιματώνεται. Αν αντιμετωπιστεί γρήγορα τότε υπάρχει μεγάλη ελπίδα τα κύτταρα του εγκεφάλου να ανανεωθούν και να μπορούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεται να ξαναμάθει ο ασθενής από την αρχή να ομιλεί όπως μαθαίνει ένα μικρό παιδί. Πολλές φορές αλλάζει ο τόνος και η χροιά της φωνής. 

Μία τέτοια διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από μήνες έως και δύο χρόνια. Μεγάλη βοήθεια προσφέρουν οι ειδικοί λογοθεραπευτές. 

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων