Θαύμα. Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει για δύο ημέρες στη άκρη μεγάλου αυτοκινητοδρόμου (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θαύμα. Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει για δύο ημέρες στη άκρη μεγάλου αυτοκινητοδρόμου (video)

O άστατος καιρός κράτησε τις θερμοκρασίες σε σχετικά χαμηλά επίπεδα και έτσι το παιδάκι κατάφερε να επιζήσει

 medlabnews.gr

Δικαιολογημένα το αποκαλούν «μωρό-θαύμα». Ο λόγος για ένα βρέφος μόλις ενός έτους που εγκαταλείφθηκε σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και επιβίωσε χωρίς νερό και φαγητό για δύο μέρες.

Δύο ημέρες στην ύπαιθρο χωρίς νερό και φαγητό κατάφερε να επιζήσει ένα αγοράκι ενός έτους που εντοπίστηκε κατά τύχη δίπλα σε αυτοκινητόδρομο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία του Calcasieu είχε εντοπίσει νεκρό τον τετράχρονο αδερφό του νεκρό σε μια κοντινή λίμνη της περιοχής, στις 8 Ιουλίου, και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για το 12 μηνών βρέφος.

Την ίδια ημέρα, συνελήφθη η μητέρα των αγοριών, Ααλίγια Τζακ, στο Μισισιπή, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Η Τζακ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή αναμένοντας την έκδοσή της στη Λουιζιάνα με την κατηγορία ότι παράλειψε να δηλώσει την εξαφάνιση ενός παιδιού. Πιθανόν θα βρεθεί αντιμέτωπη και με άλλες κατηγορίες.

Όπως σημειώνει το BBC, το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, στη συνέχεια, δόθηκε σε δομές φροντίδας για προσωρινή φιλοξενεία. Έχει τσιμπήματα εντόμων σε όλο του το σώμα, αλλά ήταν σε καλή κατάσταση.

Ο σερίφης δήλωσε ότι οι συνθήκες ήταν υπέρ τους, καθώς ο άστατος καιρός λόγω του τυφώνα Μπέριλ μερικές ημέρες πριν, κράτησε τις θερμοκρασίες σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Τη Δευτέρα οι αρχές ειδοποιήθηκαν για ένα πτώμα που εντοπίστηκε σε λίμνη.

Το ίδιο βράδυ, το γραφείο του σερίφη δέχτηκε τηλεφώνημα από μια γυναίκα που είχε δει τις αναφορές και ανησυχούσε για τα εγγόνια της. Είπε στην αστυνομία ότι ο τετράχρονος είχε έναν μικρότερο αδελφό, γεγονός που έκανε την αστυνομία να σημάνει συναγερμό το μωρό και τη μητέρα του.

Τελικά, η μητέρα συνελήφθη σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μισισιπή λίγες ώρες αργότερα.

Η αναζήτηση για το βρέφος στη λίμνη δεν απέδωσε κάτι. Αργότερα μέσα στην ημέρα έλαβαν τηλεφώνημα από έναν οδηγό φορτηγού κατά μήκος του Διαπολιτειακού 10 κοντά στα σύνορα Τέξας-Λουιζιάνας, ο οποίος είπε ότι είχε δει ένα μωρό μέσα σε χαντάκι.

Η αιτία θανάτου του τετράχρονου είναι προς το παρόν άγνωστη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων