Το Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι από τους Καραλή και Τεντόγλου (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι από τους Καραλή και Τεντόγλου (video)

Μίλτος Τεντόγλου Ολυμπιακοί Αγώνες MEDIA Oλυμπιακοί Αγώνες: Καραλής και Τεντόγλου έγιναν… ξεναγοί στο Ολυμπιακό Χωριό (video)

medlabnews.gr

Ο πρωταθλητής στο άλμα επι κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μάς ξεναγεί στον χώρο που μένουν οι αθλητές και βαθμολογεί τα σπίτια που έχουν καταλύσει οι αποστολές. Μαζί με τον φίλο του, τον πάντα cool Μίλτο Τεντόγλου, ανεβάζουν βίντεο στα social media και τρολάρουν τους πάντες.

Με ένα απολαυστικό βίντεο με υπογραφή Καραλή και επική περιγραφή του κατά τα άλλα «ντροπαλού» Τεντόγλου.

Οι δυο φίλοι καταγράφουν τους αθλητές της ελληνικής αποστολής πριν μπουν στα δωμάτια και μετά εικόνες από το εσωτερικό, ενώ έκαναν unboxing τα σακίδια με τα δώρα που τους περίμεναν στο κρεβάτι τους, τα οποία έκρυβαν και ένα κινητό. 2 μπουκαλάκια για κάθε αθλητή, ένα νεσεσέρ με όλα τα είδη υγιεινής, τις διαπιστεύσεις, μια καρφίτσα και κάτι άλλο που ποτέ δεν μας αποκάλυψαν.

Κάποιοι, βέβαια, δεν βολεύονται στα δωμάτιά τους και κάνουν… ανακαίνιση. Ολόκληρο καναπέ πήρε στις πλάτες της η Ελληνίδα αθλήτρια σφυροβολίας, Σταματία Σκαρβέλη. Σαν “πούπουλο” τον μετέφερε ανεβαίνοντας τις σκάλες και τον τοποθέτησε στον πάνω όροφο.

Οι Έλληνες έχουμε το καλύτερο σπίτι στο Ολυμπιακό Χωριό

Ο Εμμανουήλ Καραλής δείχνει μέσω TikTok, πώς περνούν οι Έλληνες αθλητές στο Παρίσι, εκτός από τη στιγμή των προπονήσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με νέο βίντεο στο προφίλ του, ο αθλητής του άλματος επί κοντώ κατέγραψε μια βόλτα που έκανε με ποδήλατο στο Ολυμπιακό Χωριό και βαθμολόγησε τα σπίτια των αποστολών, υποστηρίζοντας ότι εκείνο που φιλοξενεί τους Έλληνες, είναι το καλύτερο από όλα.

Αφού έδειξε τα σπίτια των Ολλανδών, των Πολωνών και των Αμερικάνων, κατέληξε στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, που ήταν και το μοναδικό στο οποίο έβαλε 10 στα 10. Όπως εξήγησε είναι το πιο ωραίο, γιατί έχει όμορφη θέα από τα μπαλκόνια τους, μεγάλες σημαίες και θετικό κλίμα. Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε το βίντεο, δείχνοντας πλάνα από το μπαλκόνι του.

@flymanolofly Not tryna be biased but cmon now 🤪🇬🇷✨ ##olympics##olympics##olympicvillage##flymanolofly ♬ Maestro In Blue - Kostas Christides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων