Ελεύθερος ο 37χρονος τον οποίο κατήγγειλε η αδελφή του για βιασμό στην Καλαμάτα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ελεύθερος ο 37χρονος τον οποίο κατήγγειλε η αδελφή του για βιασμό στην Καλαμάτα

Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της 31ης Ιουλίου, από αστυνομικούς, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας

 medlabnews.gr

Σε ένα από τα safe houses, που λειτουργούν για τη ασφαλή φιλοξενία γυναικών-θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκεται η 36χρονη από την Καλαμάτα που κατήγγειλε τον 37χρονο αδελφό της για βιασμό.

Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ της 31ης Ιουλίου, από αστυνομικούς, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής απειλής. Παράλληλα σχηματίζεται δικογραφία και για βιασμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με αναστολή και του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την αδελφή του σε απόσταση 50 μέτρων.

Ο εφιάλτης της 36χρονης

Για πάνω από δύο εβδομάδες ο 37χρονος απειλούσε την ίδια του την αδελφή ότι θα την διώξει από το σπίτι που είχαν ως κατάλυμα στην Καλαμάτα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, με αποτέλεσμα να την βιάζει σχεδόν καθημερινά.

 Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της 31ης Ιουλίου, όταν στις 21:00 οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα σε άθλια κατάσταση, ενώ λίγο νωρίτερα είχε καλέσει η ίδια το 112 και κατήγγειλε το περιστατικό. «Ο αδερφός μου με βίαζε για 20 ημέρες, μέχρι και πριν από μία εβδομάδα. Με απείλησε με τη σωματική μου ακεραιότητα αν τον καταγγείλω για τα όσα έκανε. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από το σπίτι», ήταν τα λόγια της γυναίκας στους αστυνομικούς. Η 36χρονη αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο αδερφός της την είχε διώξει από το σπίτι την προηγούμενη ημέρα και εκείνη περιφερόταν στο κέντρο της πόλης χωρίς να ξέρει πού να πάει. Η ίδια κοιμήθηκε σε παγκάκι, ενώ ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση..

Διαβαστε επισης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων