Παρακολουθείστε ζωντανά από διαφορετικές κάμερες την πορεία του Θηριώδους φαινομένου του Τυφώνα Μilton | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παρακολουθείστε ζωντανά από διαφορετικές κάμερες την πορεία του Θηριώδους φαινομένου του Τυφώνα Μilton

Hurricane Milton

 medlabnews.gr

Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους για να προστατεύσουν τις ζωές τους από τη μανία της φύσης

Με ανέμους 270 χλμ την ώρα και πρωτοφανή επίπεδα βροχόπτωσης, ο τυφώνας Milton έχει αρχίσει να σφυροκοπά τις ακτές της Φλόριντα, στον Κόλπο του Μεξικού.

Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους, προκειμένου να προστατεύσουν τις ζωές τους από τη μανία της φύσης.

Οι πρώτες εικόνες από τη χερσόνησο της Φλόριντα δείχνουν άδειους δρόμους και ισχυρή βροχή σε όλες τις περιοχές.

Δείτε live εικόνα:

Hurricane Milton 2024 LIVE cam: View from Tampa, Florida

Hurricane Milton 2024 Live Stream - Live Webcams

Hurricane Milton makes landfall in Florida as a Category 3 storm | NBC News

Κατηγορίας 3, πλέον, ο κυκλώνας Μίλτον

«Αυτό ήταν, παιδιά», δήλωσε η Cathie Perkins, διευθύντρια διαχείρισης έκτακτης ανάγκης στην κομητεία Pinellas, η οποία βρίσκεται στη χερσόνησο που σχηματίζει τον κόλπο της Τάμπα. «Πρέπει να φύγετε και πρέπει να φύγετε τώρα».

Ο κυκλώνας Μίλτον, ο οποίος αυξομειώνεται σε ένταση καθώς πλησιάζει τη Φλόριντα, υποβαθμίστηκε σε κατηγορία 3 το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Κόλπος της Τάμπα, κοντά στην κορυφή μιας μεγάλης ακτογραμμής που θα μπορούσε να βρεθεί στο στόχαστρο, δεν έχει δεχθεί άμεσο χτύπημα από μεγάλο κυκλώνα εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα.

Οι κάτοικοι δεν θα πρέπει να αισθάνονται ανακούφιση λόγω των ενδείξεων ότι ο κυκλώνας Μίλτον μπορεί να βγει στην ακτή νότια της Τάμπα, δήλωσε ο Πέρκινς: «Όλοι στον κόλπο της Τάμπα θα πρέπει να υποθέσουν ότι θα είμαστε το σημείο μηδέν»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων