Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ. Από την νεκροψία-νεκροτομή θα προκύψει η ακριβής αιτία του θανάτου του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ. Από την νεκροψία-νεκροτομή θα προκύψει η ακριβής αιτία του θανάτου του

 medlabnews.gr 

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ που βύθισε στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Το σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλο το βράδυ της Τετάρτης (9/10). Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκε τραύμα στη σορό του Μπάλντοκ, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να υπολογίζει πως ο ομογενής ποδοσφαιριστής είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του. Η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τα κατάφερε και τελικά τον διεθνή αθλητή εντόπισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ η ακριβής αιτία του θανάτου του Μπάλντοκ θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε πολύ καλή καριέρα στην Αγγλία με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε στην Premier League και του έδωσε ουσιαστικά το εισιτήριο για την Εθνική Ελλάδος

Ένα παιδί το οποίο μεγάλωσε στην Αγγλία και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αγωνιζόμενος οπως η Μίλτον Κέινς Ντονς και η Νορθάμπτον για να κάνει το επόμενο βήμα, παίρνοντας τη μεταγραφή στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο 31χρονος δεξιός μπακ την πρώτη του σεζόν στα σαλόνια της Αγγλίας κατάφερε κάτι μοναδικό. Αγωνίστηκε και στους 38 αγώνες των "λεπίδων" στο πρωτάθλημα, χωρίς να χάσει ούτε ένα λεπτό ( 3.657 λεπτά ), σημειώνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Οι εμφανίσεις του αυτές του άνοιξαν την πόρτα και για την Εθνική Ελλάδος, με τον Μπάλντοκ να κάνει το μεγάλο βήμα και να παίρνει την απόφαση να εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το 2022 και μετά.

Σε δηλώσεις του είχε αναφέρει: "Ο πατέρας μου χοροπηδούσε στην κουζίνα για το Euro του 2004, ήταν η χρονιά που η Εθνική ομάδα μπήκε στον χάρτη. Η ιστορία αυτή και η παρέα μου θύμισε την οικογένεια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το πάθος για την επίτευξη των στόχων μας.

Ο 31χρονος μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ πήρε μεταγραφή φέτος στους «πράσινους», προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ έγινε διεθνής με τη «γαλανόλευκη» λόγω του ελληνικής καταγωγής παππού του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων