Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη. Μηχανάκι παρασύρει δάσκαλο που συνόδευε μαθητές Δημοτικού έξω από το σχολείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κρήτη. Μηχανάκι παρασύρει δάσκαλο που συνόδευε μαθητές Δημοτικού έξω από το σχολείο

medlabnews.gr 

Σοκαριστική είναι η στιγμή που μηχανάκι παρασύρει και τραυματίζει δάσκαλο που συνόδευε μαθητές Δημοτικού έξω από το σχολείο τους στην Κρήτη.

Το τρομακτικό τροχαίο εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των μαθητών πριν από λίγες ημέρες. Τα πλάνα είναι σοκαριστικά όταν τα παιδιά προχωρούσαν μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 26 ετών δάσκαλος που τα συνοδεύει. Εκείνοι βαδίζουν στην άκρη του δρόμου, ενώ ο 26χρονος βρίσκεται πλάι τους για λόγους ασφαλείας.

Εκείνη ακριβώς είναι η στιγμή ένα διερχόμενο μηχανάκι, κινούμενο με ταχύτητα και χωρίς να έχει ορατότητα, επιχειρεί να κάνει προσπέραση από τα δεξιά σε ένα κόκκινο βανάκι και τότε λαμβάνει χώρα το σοκαριστικό τροχαίο.

Το μηχανάκι πέφτει με φόρα πάνω στον δάσκαλο, ο οποίος παρασύρεται και σωριάζεται στο οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο οδηγός με τη σειρά του, πέφτει κάτω και κυλιέται στον δρόμο παράλληλα με το κόκκινο βαν. Με έναν επιδέξιο ελιγμό κάνει αναπήδηση και καταφέρνει να περάσει πάνω από τον δάσκαλο αποφεύγοντας τον χτύπημα.

Ο 26χρονος δάσκαλος μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Σε όλο αυτό το ο ευτύχημα ήταν ότι το δίκυκλο δεν έπεσε πάνω σε κάποιον μαθητή, το δυσάρεστο όμως ήταν ότι τα ανήλικα παιδιά έγιναν θεατές ενός τρομακτικού ατυχήματος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων