Η Δυνατή στιγμή από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο μικρός Γιαννάκης σήκωσε την κούπα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Δυνατή στιγμή από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο μικρός Γιαννάκης σήκωσε την κούπα

Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, κράτησε το Κύπελλο Ελλάδος στα χέρια του

 medlabnews.gr iatrikanea 

Ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ήταν αν μη τι άλλο, ένα παιχνίδι το οποίο χάρισε όμορφες και συγκινητικές στιγμές μετά τη λήξη του. Τα δάκρυα του Νέιρα που ράγισαν τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ, οι αγκαλιές και οι πανηγυρισμοί των παικτών των Πειραιώτων μαζί με τον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο η καλύτερη στιγμή ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, κράτησε το Κύπελλο Ελλάδος στα χέρια του, με τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του το δίνουν, σε μια πολύ όμορφη εικόνα.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του τελικού, ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης και ο αρχηγός Παναγιώτης Ρέτσος φωτογραφήθηκαν με τον γνωστό φίλο του ποδοσφαίρου, τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος ήταν πανευτυχής.

Την ευκαιρία να… σηκώσει και αυτός το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, είχε λίγο μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ο γνωστός φίλος του ποδοσφαίρου, ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την απονομή στους Πειραιώτες, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Ρέτσο, πήγαν το Κύπελλο στον μικρό Γιαννάκη και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ο μικρός φυσικά ήταν πανευτυχής, ενώ στο σημείο βρέθηκαν μετά και άλλοι παίκτες των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι επίσης φωτογραφήθηκαν μαζί του, με φόντο και την ελληνική σημαία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων