Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολύωρη χειρουργική επέμβαση. «Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολύωρη χειρουργική επέμβαση. «Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε»

Τα έξοδα για την επέμβαση και τη διαμονή στις ΗΠΑ τα κάλυψε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη.

 medlabnews.gr iatrikanea

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο αγώνας ζωής που δίνει ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υποβλήθηκε σε ένα δύσκολο χειρουργείο, με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ένα δυνατό μήνυμα στέλνει ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης έπειτα από την επιτυχημένη πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με επιτυχία στο Saint Louis Children's Hospital των ΗΠΑ.

«Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», είπε στην κάμερα του ALPHA μετά το πέρας του κρίσιμου χειρουργείου. Ο μικρός Γιαννάκης του ΠΑΟΚ, της ομάδας που λατρεύει αλλά και όλων των ομάδων, ξεκαθάρισε τον στόχο του που δεν έιναι άλλος από το να καταφέρει να περπατήσει.

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή», δηλώνει και συγκινεί.

Το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του.

Να σημειωθεί ότι τα έξοδα για την επέμβαση και τη διαμονή στις ΗΠΑ τα κάλυψε η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο 14χρονος έστειλε ένα δυνατό μήνυμα έπειτα από την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε με επιτυχία στο «Saint Louis Children’s Hospital» των ΗΠΑ, μπαίνοντας πλέον σε… νέα πίστα, αυτή της σταδιακής αποκατάστασης.

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», ακούγεται να λέει ο μικρός, στο βίντεο που πρόβαλε ο Alpha.

Από την πλευρά της, η μητέρα του αναφέρει ότι ο γιος της είναι σαν να ξαναγεννιέται, αφού γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2011 και ακριβώς 14 χρόνια μετά βρέθηκε στις ΗΠΑ, ενώ στις 12/9/2024 έκανε την επέμβαση.

Ο γνωστός υποστηρικτής του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αγαπητός σε ολόκληρη την ελληνική οπαδική κοινωνία, υποβλήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, μια επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, δίνοντάς του τη δυνατότητα να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες και όπως έγινε γνωστό, στέφθηκε από επιτυχία. Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα παραμείνει για ένα με ενάμισι μήνα στις ΗΠΑ, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα συνεχίσει τις φυσικοθεραπείες, προκειμένου να καταφέρει να περπατήσει.

Συγκινεί το Κρητικόπουλο που δίνει τον μεγάλο αγώνα του.

Λίγες ώρες μετά την επέμβαση που κράτησε τέσσερις ώρες και έχοντας ανακτήσει τις δυνάμεις του, o μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ Γιάννης Παπαστεφανάκης μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε την εμπειρία του και μοιράστηκε τα όνειρά του για το μέλλον.

Έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του, ο Γιάννης, μίλησε για την πορεία της υγείας του. «Την Τρίτη, πρώτα ο Θεός, θα βγω από το νοσοκομείο. Μετά θα κάνω φυσικοθεραπείες και τρεις εβδομάδες και δύο μέρες θα επιστρέψω στην Ελλάδα», είπε ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ. «Δεν περίμενα να γίνουν όλα αυτά. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου πίστεψα ότι θα συνέβαινε» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς θα κινείται από δω και πέρα, μετά το χειρουργείο και αφού ολοκληρώσει την ενδυνάμωσή του. «Από δω και πέρα θα έχω μεγαλύτερη αυτονομία, αυτό θα γίνει με πολλή δουλειά. Πρέπει να δουλέψω πολύ για να καταφέρω το μεγάλο όνειρο. Αυτή ήταν η τελευταία επέμβαση», τόνισε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης. Σημειώνεται ότι τα έξοδα του χειρουργείου και ολόκληρης της αποκατάστασης του μικρού Γιαννάκη ανέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα έξοδα για την επέμβαση και τη διαμονή στις ΗΠΑ τα κάλυψε η διοίκηση του ΠΑΟΚ, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων