Οργή έχει προκαλέσει στην Ιταλία ο τραγικός θάνατος του σκύλου διασώστη που του έδωσαν λουκάνικα με καρφιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οργή έχει προκαλέσει στην Ιταλία ο τραγικός θάνατος του σκύλου διασώστη που του έδωσαν λουκάνικα με καρφιά

Ο Bruno, που ηρωικά υπηρέτησε ως διασώστης, πέθανε από εσωτερική αιμορραγία

medlabnews.gr iatrikanea

Οργή έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση του τραγικού θανάτου του Bruno, ενός ηρωικού σκύλου-ανιχνευτή, που σκοτώθηκε με φρικτό τρόπο όταν κατανάλωσε λουκάνικα γεμισμένα με καρφιά.

Ο Bruno, που ηρωικά υπηρέτησε ως διασώστης, πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, στο κυνοκομείο του, στην πόλη Ταρανάντο, όπως γνωστοποίησε ο εκπαιδευτής του, και προειδοποίησε τον ένοχο πως «ξέρω ποιος είσαι και θα το πληρώσεις». Το άτυχο ζώο είχε φάει νωρίτερα λουκάνικα γεμισμένα με καρφιά, σύμφωνα με το Skynews.

«Αγωνίστηκες για όλη σου τη ζωή για να βοηθήσεις τον άνθρωπο και άνθρωπος σου το έκανε αυτό», πρόσθεσε.

Ο Μπρούνο είχε διασώσει εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων αγνοούμενα παιδιά και άτομα με Αλτσχάιμερ, ανέφεραν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η πράξη αυτή καταδικάστηκε από την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της να απονέμει βραβείο στον Bruno. Τη χαρακτήρισε «σπαρακτική, άθλια και δειλή» και ευχαρίστησε τον σκύλο για την προσφορά του στην κοινωνία.

Ο Αρκαντζέλο Καρέσα είναι γνωστός εκπαιδευτής στη χώρα του και μαθαίνει στους σκύλους να ανιχνεύουν ναρκωτικά, ενώ είναι ενεργός και στην καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων, όπως οι κυνομαχίες.

Και όπως εκτιμά, δεν ήταν στόχος ο αγαπημένος του σκύλος αλλά ο ίδιος, αποκαλύπτοντας στην Il Messaggero πως έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του, τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Il Messaggero, είχε δεχθεί πρόσφατα απειλές κατά της ζωής του.

«Θέλουν να κάνω πίσω, αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσω», τόνισε, αποδίδοντας την επίθεση σε κίνητρα εκδίκησης και οικονομικά συμφέροντα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει μαζική κατακραυγή στην Ιταλία, με πολίτες και οργανώσεις να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων