Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Κανένα εγκαταλελειμμένο παιδί μόνο του στην Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να είναι ασφαλή και ευτυχισμένα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Κανένα εγκαταλελειμμένο παιδί μόνο του στην Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να είναι ασφαλή και ευτυχισμένα



«Κανένα εγκαταλελειμμένο παιδί μόνο του στην Ελλάδα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να είναι ασφαλή και ευτυχισμένα» τόνισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στη συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού       
Μεγάλη γιορτή υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου για όλα τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι   
14 -16 Νοεμβρίου 2014, από 10:00  έως 22:00  
Κάλεσμα προς όλους να αγκαλιάσουμε τη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά που διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων δράσης στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι, απηύθυναν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κος Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλωσορίζοντας τους παριστάμενους αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά του Χαμόγελου του Παιδιού για να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες ζωής σε εκατοντάδες- χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη τη φροντίδα και τη στήριξή μας, καθώς και στην αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου στο έργο του.   
« Ως Δημοτική Αρχή έχω δει σε πολλά επίπεδα και πολλές φορές το σπουδαίο έργο που γίνεται μέσα στα «σπίτια της αγάπης» του Χαμόγελου του Παιδιού. Την προσπάθεια αυτή την στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, κάνοντας το αυτονόητο για τα παιδιά. Στηρίζουμε τη λειτουργία του πρώτου ιδιόκτητου σπιτιού  του οργανισμού στο Μαρούσι, όπου σήμερα μεγαλώνουν με ασφάλεια και αγάπη 26 παιδιά διαφόρων ηλικιών, παρέχουμε φιλοξενία στο επιχειρησιακό κέντρο με βασικές δράσεις την εθνική γραμμή για τα παιδιά SOS 1056, την ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, το Ambert Alert Hellas και το Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά. Παράλληλα στηρίζουμε τη λειτουργία ενός από τα εννέα κέντρα στήριξης παιδιού και οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, ενώ υπάρχει συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και όσον αφορά στις μονάδες προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για παιδιά που στηρίζονται από τον Δήμο και πλαισιώνονται από εθελοντές γιατρούς.
Ως Δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στη μεγάλη προσπάθεια σας, είναι αυτό που χρωστάμε στα παιδιά που η ζωή δεν του χαμογέλασε, αλλά βρέθηκε αυτή η «νησίδα αγάπης» για να τους δώσει αυτό που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να τους δώσουν οι φυσικοί τους γονείς.
Δεν αρκεί κανείς να κρίνει τις ελλείψεις που έχει το  κράτος, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι για τα πιο ευαίσθητα μέλη της κοινωνίας μας που είναι τα παιδιά. Και όταν το κράτος δεν μπορεί υπάρχουν πιο ευαίσθητοι άνθρωποι που ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τις υποδομές για ένα «σπίτι αγάπης». Αυτός είναι και  ο λόγος που ο Δήμος μας έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.»
                 
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος αναφερόμενος στο όραμα του μικρού Ανδρέα, ανέπτυξε το έργο της 20χρονης δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού,μέσα από ένα πανελλαδικό και ευέλικτο δίκτυο παροχής δωρεάν υπηρεσιών σε παιδιά, όπου     896.990 παιδιά και οι οικογένειες τους με την υποστήριξη περισσότερων 10.000 χορηγών και υποστηρικτών και περισσότερων από 6.500 εθελοντών είχαν τη στήριξη που είχαν ανάγκη. 
Ο κος Γιαννόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε όλα τα παιδιά και τους γονείς  να πλαισιώσουν  τη μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια  δράσης, γνωρίζοντας από κοντά το Χαμόγελο του Παιδιού.
Το τριήμερο από 14 έως 16 Νοεμβρίου 2014 από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ  μία σειρά από δρώμενα  θα πλημμυρίσουν το  Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 39).
- Παιδότοπος, κλόουν, μάγοι, face painting, Zumba για μικρούς και μεγάλους, κουκλοθέατρο, μαγειρική για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες  και πολλές εκπλήξεις.
- Μαζί και ο Ιπποκράτης για δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και ο « Οδυσσέας» για να ταξιδέψουμε με ασφάλεια στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας.
- Παρουσίαση επίσης όλων των δράσεων του οργανισμού και ομιλίες για τα θέματα που αφορούν στα παιδιά μας.
Αναλυτικό πρόγραμμα στο www.hamogelo.gr, πληροφορίες: 210 3306140.      

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων