Κογκό: Σε 19 ανέρχονται οι νεκροί και σε 39 αυτοί που έχουν προσβληθεί από τον ιό Έμπολα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κογκό: Σε 19 ανέρχονται οι νεκροί και σε 39 αυτοί που έχουν προσβληθεί από τον ιό Έμπολα

Ο ΠΟΥ διευκρίνισε επίσης σε ανακοίνωσή του ότι άλλοι 393 που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που νόσησαν από τον Έμπολα παρακολουθούνται.
Δεκαεννέα άνθρωποι έχουν πεθάνει από τους συνολικά 39 που πιστεύεται, είναι πιθανόν ή έχει επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκαν από τον ιό Έμπολα μεταξύ της 4ης Απριλίου και της 13ης Μαΐου στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Ο ΠΟΥ διευκρίνισε επίσης σε ανακοίνωσή του ότι άλλοι 393 που ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που νόσησαν από τον Έμπολα παρακολουθούνται.
Προς το παρόν ο διεθνής οργανισμός δεν διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για το ξέσπασμα του αιμορραγικού πυρετού στις ζώνες του Μπικόρο, του Ιμπόκο και της Ουανγκάτα σε επαρχία της χώρας, επισημαίνει ο ΠΟΥ στην ανακοίνωσή του.
Μέχρι στιγμής το ξέσπασμα της νόσου αυτής δεν πληροί τα κριτήρια για να χαρακτηριστεί "γεγονός παγκόσμιας ανησυχίας για τη δημόσια υγεία", κάτι το οποίο θα οδηγούσε στον σχηματισμό από τον ΠΟΥ μιας επιτροπής αντιμετώπισης επειγόντων καταστάσεων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων