Κοινωνικό μέρισμα: Το 43% των αιτήσεων απορρίπτεται | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κοινωνικό μέρισμα: Το 43% των αιτήσεων απορρίπτεται

Στους λόγους που απορρίπτονται αιτήσεις αλλά και στα σημεία που το σύστημα δεν δέχεται στοιχεία,
Σε 914.000 ανέρχονται οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα (www.koinonikomerisma.gr) έως σήμερα. Από αυτές οι 526.000 έχουν εγκριθεί. Με άλλα λόγια, το 43% των αιτήσεων έχει απορριφθεί, ενώ το 57% έχει εγκριθεί.


Στους λόγους που απορρίπτονται αιτήσεις αλλά και στα σημεία που το σύστημα δεν δέχεται στοιχεία, εστιάζουν ο Πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάγαρης και ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλους, από την εκπομπή "Πρώτη Είδηση" της ΕΡΤ. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση σε σχέση με τη Μόνιμη Κατοικία για την οποία είναι αρμόδια η ΑΑΔΕ, τόνισε ο κ. Τάγαρης.

Από τις μη εγκεκριμένες αιτήσεις, το 24% είναι λόγω εισοδήματος, το 17% σχετίζεται με τη διαμονή, το 14% με το κοινωνικό εισόδημα, ενώ προσοχή απαιτείται και στο κριτήριο ασφαλίσιμου μήνα, συνοψίζει ο Πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ.

Από το ΑΜΚΑ μέχρι το εισόδημα και την αξία ακινήτων, αλλά και την προϋπόθεση να είναι ενεργό το IBAN συνοψίζει επί της οθόνης τη διαδικασία, ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων