Θα έχουμε αριθμό κρουσμάτων γρίπης και τις επόμενες εβδομάδες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Θα έχουμε αριθμό κρουσμάτων γρίπης και τις επόμενες εβδομάδες

Σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο
Στην παραδοχή ότι η γρίπη βρίσκεται σε ανοδική πορεία στην Ελλάδα εξέφρασε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, ο κ. Ρόζενμπεργκ είπε "σε 10 ημέρες θα ξέρουμε αν κάνει κάποιο πλατό, αν, δηλαδή, έφτασε στο ανώτερο σημείο" προσθέτοντας ότι "ακόμα και όταν υποχωρεί (σ.σ. η γρίπη) θα έχουμε αρκετό αριθμό κρουσμάτων για τις επόμενες εβδομάδες".

Όσον αφορά την έλλειψη εμβολίων ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ υποστήριξε ότι "50.000 δόσεις εμβολίων θα είναι στα ράφια σύντομα" αποδίδοντας την έλλειψη στο γεγονός ότι "τα αγόρασαν όλα οι πολίτες όταν έπρεπε να γίνουν τα εμβόλια".

Ο κ. Ρόζενμπεργκ τόνισε για άλλη μια φορά την ανάγκη του έγκαιρου εμβολιασμού την περίοδο Οκτώβριος-Νοέμβριος σημειώνοντας ότι "πάνω από το 85% των θυμάτων δεν είχαν εμβολιαστεί ενώ υπήρξε και ένα 10% που κατέληξαν παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων