Δωρεάν εξετάσεις στο Νεφρολογικό Τμήμα του "Παπαγεωργίου" | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δωρεάν εξετάσεις στο Νεφρολογικό Τμήμα του "Παπαγεωργίου"

Στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου θα διαμορφωθούν ειδικοί χώροι για εξετάσεις, όπως μετρήσεις γλυκόζης του αίματος και αρτηριακής πίεσης.
Δωρεάν εξετάσεις για το κοινό θα προσφέρει σήμερα, (14 Μαρτίου), το Νεφρολογικό Τμήμα του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού. 

Στο κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου θα διαμορφωθούν ειδικοί χώροι για εξετάσεις, όπως μετρήσεις γλυκόζης του αίματος και αρτηριακής πίεσης. Από τις 10:00 έως τις 12:00, όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται τους χώρους ώστε να υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο. Ταυτόχρονα, σε ειδικά σταντς, γιατροί και νοσηλευτές του Τμήματος θα μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια για τις παθήσεις του νεφρού, καθώς και συμβολικά δώρα, ενώ θα απαντούν και στις ερωτήσεις του  κοινού. 
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εορταστική εκδήλωση στο αμφιθέατρο για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων. Στην ενημερωτική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα μιλήσει για τις στρατηγικές πρόληψης της χρόνιας νεφρικής νόσου, τις νεφροπάθειες από φαρμακευτικά και μη φαρμακευτικά προϊόντα, την αντιμετώπιση των νεφροπαθών τελικού σταδίου, καθώς και την επιλογή της μεθόδου θεραπευτικής υποκατάστασης και τη νοσηλευτική φροντίδα. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με συζήτηση του κοινού και των ειδικών πάνω στα θέματα που θα παρουσιαστούν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων