Κάπνισμα τέλος σε παιδικές χαρές και σε ανοιχτούς χώρους με παιδιά (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κάπνισμα τέλος σε παιδικές χαρές και σε ανοιχτούς χώρους με παιδιά (video)

Τέρμα το κάπνισμα των θεριακλήδων γονέων στις παιδικές χαρές και σε άλλους ανοιχτούς χώρους όπου κινούνται παιδιά, με ρύθμιση που θα φέρει σύντομα στη Βουλή ο Βασίλης Κικίλιας.
Τέρμα το κάπνισμα των θεριακλήδων γονέων στις παιδικές χαρές και σε άλλους ανοιχτούς χώρους όπου κινούνται παιδιά, με ρύθμιση που θα φέρει σύντομα στη Βουλή ο Βασίλης Κικίλιας.


Οι νέες ρυθμίσεις θα περιλαμβάνονται σε νέο νομοσχέδιο επικαιροποίησης της αντικαπνιστικής νομοθεσίας που θα φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή τις επόμενες εβδομάδες.

Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τα μέτρα θα καλύπτουν επίσης τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους κλειστούς αθλητικούς χώρους.

Για τους παραβάτες θα προβλέπονται πρόστιμα ανάλογα με το παράπτωμα, είπε ο κ. Κικίλιας, ενώ παράλληλα το νομοσχέδιο θα περιέχει και ειδικές ρυθμίσεις για ελέγχους κι επιθεωρήσεις.

Ο υπουργός διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν δίνει προτεραιότητα στο τιμωρητικό κομμάτι. «Ο Έλληνας έχει συλλογική συνείδηση και ατομική ευθύνη και φιλότιμο» σημείωσε.


Επισήμανε πως τον Οκτώβριο η κυβέρνηση θα αρχίσει μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία ώστε οι πολίτες να μάθουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω καμπάνιες σε βάθος τετραετίας.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων