Πέθανε ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πέθανε ο Μιχάλης Βλασταράκος, πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Πέθανε ο επί χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.
Πέθανε ο επί χρόνια πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.

Ο Υπουργός Υγείας εκφράζει η θλίψη μου για την απώλεια του Πρώην Πρόεδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκου. 
Τίμησε το λειτούργημα του Ιατρού και ως διακεκριμένος επιστήμονας, υπηρέτησε το Ε.Σ.Υ. όπως & τον ιδιωτικό τομέα. Ένας ωραίος άνθρωπος. 
Συλλυπητήρια στους οικείους του.  



το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) με θλίψη ενημερώθηκε για το θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΙΣ και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους και συναδέλφους του.
Τέλος ο ΙΣΑ
   
Με βαθύτατη θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνώνπληροφορήθηκε την απώλεια ενός εκλεκτού και διακεκριμένου μέλους του Ι.Σ.Α.,εκλέκτορα στον Π.Ι.Σ.,πρώην Προέδρου του Π.Ι.Σ. και επί σειρά ετών Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρών του Ι.Κ.Α. (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ) Μιχάλη Βλασταράκου.
   Ο Πρόεδρος  κ. Πατούλης και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του.

                                                     Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων