Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Δευτέρα

Νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου
Νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Αναλυτικά, βροχές θα σημειωθούν από την αρχή του εικοσιτετράωρου στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το πρωί θα επεκταθούν και στο Αιγαίο και κατά τόπους θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.
Στην Αττική αναμένονται βροχές που από το πρωί έως το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Τις ίδιες ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα στραφούν σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ από το απόγευμα όμως θα παρουσιάσουν εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μέγιστη τιμής της δεν θα ξεπεράσει τους 16-18 βαθμούς στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τους 14-16 στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τους 12-14 στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων