Με κοροναϊό πνευμονολόγος πρώτης γραμμής του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τι λέει για το εμβόλιο που έκανε; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Με κοροναϊό πνευμονολόγος πρώτης γραμμής του νοσοκομείου Μυτιλήνης. Τι λέει για το εμβόλιο που έκανε;

Ο γιατρός που μάχεται κατά του κοροναϊού στην πρώτη γραμμή του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, είχε εμβολιαστεί αφότου νόσησε και μιλά για την πιθανή θετικ

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο γιατρός που μάχεται κατά του κοροναϊού στην πρώτη γραμμή του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, είχε εμβολιαστεί αφότου νόσησε και μιλά για την πιθανή θετική επίδραση του εμβολίου στον οργανισμό του.

Εμβολιάστηκε αφότου νόσησε

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε χθες Κυριακή ο πνευμονολόγος Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος υπηρετεί τους τελευταίους μήνες στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κοροναϊού την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, είχε ήδη έρθει σε επαφή με τον ιό και τα συμπτώματα εκδηλώθηκαν λίγες μέρες αργότερα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο «Ν» σημείωσε ότι χθες το πρωί πριν αναλάβει την προγραμματισμένη εφημερία του στο Βοστάνειο, λόγω μικρής αδιαθεσίας που ένιωσε θεώρησε καλό να κάνει μοριακό τεστ πριν έρθει σε επαφή με τους ασθενείς.

Θετική και η σύζυγός του

Το μοριακό τεστ ήταν θετικό και άμεσα ειδοποίησε τη σύζυγό του, η οποία βρέθηκε επίσης θετική στον κοροναϊό.

«Η μικρή αδιαθεσία που ένιωσα τις τελευταίες ημέρες αποδόθηκε από μένα στο εμβόλιο. Σήμερα ωστόσο θεώρησα καλό να κάνω ένα μοριακό τεστ πριν αναλάβω υπηρεσία. Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι ήταν θετικό.

»Πραγματικά δεν ξέρω από που μπορεί να κόλλησα δεδομένου ότι είμαι πολύ προσεκτικός και αποφεύγω τις κοινωνικές επαφές. Γνωρίζω ότι λόγω της ιδιότητάς μου και του ιδιαίτερα επιβαρυμένου περιβάλλοντος εργασίας, δεν έπρεπε να εκθέσω τους συνανθρώπους μου σε περιττούς κινδύνους.

«Μπορεί να λειτούργησε θετικά»

Προς το παρόν κι εγώ και η σύζυγός μου είμαστε καλά και δεν έχουμε κάποιο ανησυχητικό σύμπτωμα. Κάποιοι συνάδελφοι από κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών που επικοινώνησαν μαζί μου, μου είπαν ότι το εμβόλιο μπορεί να λειτούργησε θετικά ώστε να μην εκδηλώσω σοβαρά συμπτώματα» είπε στο «Ν» ο κ. Χατζηγιάννης.

Πηγή: stonisi.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων