Ηλιάνα Αραβή: τι είπε μετά τη συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ηλιάνα Αραβή: τι είπε μετά τη συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη.

medlabnews.gr

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού μετά τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη μετέφεραν στην εκπομπή τους την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Μέσα από τις εκπομπές τους, μετέφεραν την αντίδραση της ηθοποιού, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο σίριαλ Tατουάζ. Το πρωί του Σαββάτου η ηθοποιός κατήγγειλε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου τον Παύλο Χαϊκάλη για παρενόχληση την περίοδο που εκείνη ήταν ακόμη φοιτήτρια και εκείνος καθηγητής στη συγκεκριμένη σχολή.

Την Κυριακή, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή, και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε εν μέρει όσα είχε πει την προηγούμενη μέρα η Ηλιάνα Αραβή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, πάντως, υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και σαν “άντρας παλαιάς κοπής” προσπάθησε να διεκδικήσει την κοπέλα που τον ενδιέφερε. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει “συγγνώμη” από την Ηλιάνα.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, μετά την προβολή του βίντεο με όσα συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανέφερε ότι επικοινώνησε εκ νέου με την ηθοποιό, η οποία δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω, και πως θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τις νέες καταγγελίες που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων