Σόνια Θεοδωρίδου: στιγμές τρόμου που έζησε σε μικρή ηλικία με συγκεκριμένο τραγουδιστή (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σόνια Θεοδωρίδου: στιγμές τρόμου που έζησε σε μικρή ηλικία με συγκεκριμένο τραγουδιστή (video)

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής

medlabnews.gr

 Μετά τον καταιγισμό καταγγελιών που έχουν γίνει από καλλιτέχνες για σεξουαλική παρενόχληση καθώς επίσης και για ψυχολογική και λεκτική βία, η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής αποκαλύπτοντας ότι έχει υποστεί λεκτική βία στο παρελθόν, από γνωστό τραγουδιστή της έντεχνης μουσικής σκηνής. Τριγμούς στη λυρική μουσική σκηνή προκαλεί η συγκλονιστική μαρτυρία της διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου, η οποία μίλησε τόσο για μια δική της τραυματική εμπειρία αλλά και γενικότερα για τα κακώς κείμενα του χώρου, με αφορμή τις καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάτρου που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η σοπράνο αποκάλυψε πως στον χώρο της λυρικής μουσικής σκηνής υπάρχουν πολλοί που εκβιάζουν μαθητές να κοιμηθούν μαζί τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν καλλιτεχνικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πάνε παιδιά σε οντισιόν και τους λέει ο μαέστρος ότι για να προχωρήσεις θα πρέπει να περάσεις από την κλίνη μου. Είχα μαθήτρια ανήλικη που ο καθηγητής της της έλεγε πως αν είχε ερωτική επαφή μαζί του θα ανέβαινε κι άλλο πνευματικά… Προτού φύγω από την Ελλάδα, μου είχε πει κάποιος που ήθελε να με προωθήσει στη λυρική σκηνή ότι ο δρόμος είναι… ένας. Φυσικά κι έφυγα, δεν θα μπορούσα να το συνεχίσω».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι «διάσημοι έντεχνοι τραγουδιστές» της «χαμήλωναν το μικρόφωνο», αποκαλώντας τους κομπλεξικούς και ανόητους.

«Ένιωσα τρόμο θανάτου, έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει»

Η Σόνια Θεοδωρίδου μοιράστηκε και ένα προσωπικό της βίωμα λεκτικής βίας που δέχτηκε από γνωστό τραγουδιστή.

«Υπήρχαν δύο άνθρωποι που μου έκαναν τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Από έναν άνθρωπο του χώρου δέχθηκα οξεία επίθεση, ένιωσα τρόμο θανάτου, ένιωσα ότι κινδυνεύει η ζωή μου. Και, πιστέψτε με, είμαι θαρραλέα. Δεν είχα ξανακούσει άνθρωπο να ουρλιάζει τόσο πολύ, δεν μπορούσα να βγω από το δωμάτιό μου, έτρεμα. Έλεγα ότι τώρα θα με σκοτώσει», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αυτός ο άνθρωπος βγήκε και υποστήριξε τους θύτες» πρόσθεσε η κα. Θεοδωρίδου, λέγοντας ότι το εν λόγω πρόσωπο «φερόταν έτσι σε όλη την ομάδα» και όχι μόνο σε εκείνη.

«Η κακοποίηση είναι ένα πράγμα που σε σημαδεύει, δεν μπορείς εύκολα να το πεις γιατί φοβάσαι. Για πάρα πολύ καιρό έβλεπα εφιάλτες, δεν μπορούσα να ακούω ανθρώπους να φωνάζουν. Εχασα ένα είδος της αφέλειας και της εμπιστοσύνης που είχα στους συνανθρώπους μου. Έβγαινα στη σκηνή και έτρεμα, φοβόμουν πάρα πολύ. Είναι θέμα εξουσίας… Οταν δίνεις σε κάποιον εξουσία βλέπεις ποιος είναι πραγματικά. Ήμουν πιο νέα τότε, αλλά φτασμένη», κατέληξε η Σόνια Θεοδωρίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το video

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων