Η Δημόσια συγνώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη, για το καπάκι στο εμβόλιο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η Δημόσια συγνώμη της Έλενας Ακρίτα στον Κώστα Μπακογιάννη, για το καπάκι στο εμβόλιο

Απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του που τον δείχνει να εμβο

medlabnews.gr iatrikanea

Είναι ένα από τα πιο… φλέγοντα, τρόπον τινά, ζητήματα της τελευταίας εβδομάδας σε ό,τι έχει να κάνει με τον κοροναϊό: η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να «ανεβάσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του που τον δείχνει να εμβολιάζεται με το AstraZeneca έγινε άμεσα viral, καθώς δεν έλειψαν και οι «αμφιβολίες» για το αν πράγματι εμβολιάστηκε ή όχι.

Δημόσια συγγνώμη μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook ζήτησε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, μετά την ψευδή ανάρτηση που είχε κάνει την περασμένη Κυριακή, με την οποία κατηγορούσε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για σκηνοθετημένο εμβολιασμό, υποστηρίζοντας ότι από την σύριγγα δεν είχε βγει το καπάκι.

Δείτε τις ανάρτησεις της Έλενας Ακρίτα:




Το ιστορικό

Χαμός με το εμβόλιο του Μπακογιάννη και την Ακρίτα

Πολλοί ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν πως δεν είναι δυνατόν από τα τέλη Δεκέμβρη του 2020, όταν και πρωτοήρθαν τα εμβόλια στη χώρα μας, μέχρι σήμερα να μην έχει εμβολιαστεί ο Δήμαρχος της Αθήνας και ότι η φωτογραφία του με το AstraZeneca- το σκεύασμα, δηλαδή, που «αμφισβητείται» περισσότερο από όλα- έγινε για λόγους διαφήμισης και απλά για να παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.


Μία εκ των… αμφισβητιών ήταν και η Έλενα Ακρίτα. Η πασίγνωστη δημοσιογράφος και σεναριογράφος έγραψε στο facebook της «Μην τηλεφωνείτε άλλο έχουμε νικητή. Ο κ. Μπακογιάννης εμβολιάζεται με καπάκι στη σύριγγα από νοσοκόμα χωρίς γάντια και ο Ιονέσκο αυτοκτονεί.»

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η κ. Ακρίτα αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτησή της, καθώς υπήρξε σωρεία εξηγήσεων που τεκμηρίωναν το γιατί δείχνει πραγματικό εμβολιασμό τη φωτογραφία του Μπακογιάννη όσο και το γιατί δε φοράει γάντια η νοσηλεύτρια που κρατάει τη βελόνα.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο γιατρός Π. Παπανικολάου (που είναι γνωστό, μάλιστα, πως δεν τρέφει και ιδιαίτερη… συμπάθεια στην κυβέρνηση): «Η σύριγγα είναι χωρίς πώμα κι η νοσηλεύτρια δεν χρειάζεται να φοράει γάντια (είτε πρέπει να αλλάζει γάντια με καθέναν που εμβολιάζει ή απλά να περνάει τα χέρια της με διάλυμα αλκοόλης, πάντως ΟΧΙ να έχει τα ίδια γάντια). Μην γράφετε λαλακίες.»

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων