8ο Συνέδριο με θέμα ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

8ο Συνέδριο με θέμα ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), σαν επιστημονικός φορέας διοργανώνει το 8ο Συνέδριο με θέμα ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

medlabnews.gr iatrikanea

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ),  σαν επιστημονικός φορέας διοργανώνει το 8ο Συνέδριο με θέμα  ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που θα υποστηριχθεί από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥΦΑΚ) .

Μετά από έναν θεσμό 7 συνεχών ετησίων Συνεδρίων που έγιναν δια ζώσης στο Ηράκλειο Κρήτης με εξαιρετική επιτυχία,  το 8ο αυτό Συνέδριο θα διεξαχθεί  ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ λόγω της πανδημίας, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 21 και θα έχει έγκριση ΕΟΦ και ΣΦΕΕ .

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Φαρμακοποιούς και Βοηθούς Φαρμακείων από όλη την Ελλάδα, με διαδικτυακή παρακολούθηση δωρεάν.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα επικεντρωθεί σε θέματα επιμόρφωσης για όλες τις νέες υπηρεσίες αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί, ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, όπως περιγράφονται και στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Μετά τη λήξη του Συνεδρίου όλες οι ομιλίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του  ΣΥΦΑΚ και θα είναι προσβάσιμες απ’ όλους τους φαρμακοποιούς, που δεν μπορέσαν να το παρακολουθήσουν τις  ημέρες διεξαγωγής του ( On demand).

Σας περιμένουμε όλους,

Με εκτίμηση

Απόστολος Γενετζάκης                                                                                                                          

Πρόεδρος Δ.Σ ΣΥΦΑΚ

 

 

 

   

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων