Έκκληση για Βοήθεια για τη θεραπεία της 21 μηνών Νεφέλης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έκκληση για Βοήθεια για τη θεραπεία της 21 μηνών Νεφέλης

Η μικρή Νεφέλη μετά από ένα τροχαίο υπέστη σοβαρό τραυματισμό και χρειάζεται οικονομική βοήθεια

medlabnews.gr iatrikanea

Η μικρή Νεφέλη μετά από ένα τροχαίο υπέστη σοβαρό τραυματισμό και χρειάζεται οικονομική βοήθεια για να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στη Γερμανία.

Να ξαναβρούν το χαμόγελο που πάγωσε στα χείλη τους πριν από έναν και πλέον μήνα ζητούν οι γονείς της μικρής Νεφέλης από το Μεσημέρι της Θεσσαλονίκης.

Το χαρούμενο 21 μηνών κοριτσάκι βρισκόταν σε διακοπές με τους δικούς ίταν τραυματίστηκε σοβαρά πριν 38 μέρες κατά τη διάρκεια τροχαίου και από τότε ξεκίνησε ένας γολγοθάς.

Το κοριτσάκι νοσηλεύται από τότε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Τα πράγματα μάλιστα σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς δεν πήγαιναν καλά για τη μικρή, ωστόσο η θέλησή της για ζωή αποδείχθηκε πολύ μεγάλη και το κοριτσάκι άρχισε να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ο αγώνας για ζωή όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού την περασμένη Παρασκευή το παιδί υποβλήθηκε σε επέμβαση το τοποθέτησης βαλβίδας στο κεφάλι της, ενώ πλέον αυτό που απασχολεί τους γονείς της Νεφέλης είναι η αποκατάστασή της.

Δυνατότητα για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην Ελλάδα και έτσι το σχεδόν δύο ετών παιδί πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία, όπου κέντρο αποκατάστασης μπορεί να την αναλάβει, ωστόσο το κόστος είναι υπέρογκο.

Η οργάνωση Παιδική Χαρά, πραγματοποιεί εκστρατεία για τη μικρή Νεφέλη ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό για το κοριτσάκι και να μεταβεί το ταχύτερο δυνατό στη Γερμανία.

Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να κάνει κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς :

ALPHA BANK

IBAN : GR9401407010701002002029468

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειάζονταιτα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γραφούν.

PayPal

https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:

IBAN : GR9401407010701002002029468

BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS

BIC : CRBAGRAA

BRAND’S NAME : 701

ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Η ανάρτηση της οργάνωσης Παιδική Χαρά:


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων