Ημερίδα Reputation Pharma: Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά την πανδημία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ημερίδα Reputation Pharma: Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά την πανδημία

Το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας και η Reputation Unique διοργανώνουν για 2η φορά την Ημερίδα Reputation Pharma

medlabnews.gr iatrikanea

Το Ινστιτούτο Πολιτικής Υγείας και η Reputation Unique διοργανώνουν για 2η φορά την Ημερίδα Reputation Pharma. H ημερίδα με κεντρικό θέμα «Η φήμη του φαρμακευτικού κλάδου μετά την πανδημία», θα έχει φέτος υβριδικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά:

1.       Έρευνα στο ευρύ κοινό αναφορικά με την εικόνα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας. Η νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Focus Bari, ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και περιλαμβάνει και συγκριτικά αποτελέσματα της περιόδου 2019-2021.

2.       Μελέτη της ClipNews για το αποτύπωμα του κλάδου, σε επίπεδο δημοσιότητας, (και στα social media) πριν και μετά την πανδημία, με δείκτες αξιολόγησης.

3.       Οι διαχρονικές συγκρίσεις από την έρευνα IMAR (Image Market Audit Report) της Reputation Unique, για την εικόνα της φαρμακοβιομηχανίας μετά την πρώτη περίοδο της πανδημίας καθώς και έρευνα για τις εκτιμήσεις στελεχών του φαρμακευτικού κλάδου για την εξέλιξη της  φήμης του, τα τελευταία δύο χρόνια.

Την ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας, ενώ την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει η  κ. Alex Wyke, ιδρύτρια της PatientView (Ηνωμένο Βασίλειο), η οποία θα μιλήσει σχετικά με τις απόψεις των συλλόγων ασθενών αναφορικά με τη φαρμακοβιομηχανία και πως αυτές έχουν διαφοροποιηθεί στη διάρκεια της πανδημίας και γιατί. 

Στόχος του Reputation Pharma είναι η διεξαγωγή ένας παραγωγικού διαλόγου για την αξία της φήμης και την εικόνα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας και τα ευρήματα θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας,  συλλογικών οργάνων, καθώς και εταιρειών από το χώρο του φαρμάκου και της υγείας γενικότερα. 

Ο υβριδικός χαρακτήρας της εκδήλωσης παρέχει τη δυνατότητα σε  φοιτητές των Φαρμακευτικών Σχολών και Σχολών Επικοινωνίας να παρακολουθήσουν διαδικτυακά. 

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του PhRMA Innovation Forum (PIF). 

Το Reputation Pharma 2021 πραγματοποιείται με την υποστήριξη των εταιριών: ASTELLAS, ASTRAZENECA, BMS, ELPEN, MSD, PFIZER, (Μεγάλοι Χορηγοί), ABBVIE, BOHERINGER, DEMO, GENESIS PHARMA, LEO, NOVO NORDISK HELLAS, ROCHE, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ (Χορηγοί) και με χορηγούς επικοινωνίας τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, το ACTION 24,  το economico.gr, το HealthDaily, την Clip News και το healthview.gr. 

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο reputationpharma.gr και να επισκεφτείτε τη σελίδα στο FB @ReputationPharma2021. 

Εγγραφείτε και παρακολουθήσετε online την Ημερίδα:

https://globalevents.eventsair.com/reputationpharma2021/regform/Site/Register

 

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων