Ο σύζυγος, μου ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Χάθηκαν και οι δύο λίγες μέρες μετά από κοροναϊό (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο σύζυγος, μου ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Χάθηκαν και οι δύο λίγες μέρες μετά από κοροναϊό (video)

Λυγίζουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους τα όσα αποκάλυψε μια νοσηλεύτρια στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.

medlabnews.gr iatrikanea

Λυγίζουν ακόμη και τους πιο ψύχραιμους τα όσα αποκάλυψε μια νοσηλεύτρια στις Σέρρες για ένα ζευγάρι που έχασε τη μάχη με τον κοροναϊό.

«Ο σύζυγος, μου ζήτησε να τραγουδήσω στη γυναίκα του. Μετά πέθαναν και οι δύο στο νοσοκομείο», δήλωσε συγκινημένη η επικουρική νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σερρών, Στέλλα Χινάκη.

«Με αμέριστο ζήλο και απεριόριστη κατανόηση, πρέπει να συμπαραστεκόμαστε στους ασθενείς του κοροναϊού που νοσηλεύονται σε πρωτόγνωρες συνθήκες νοσηλείας, μέσα σε κλειστές πόρτες» τονίζει η ίδια, που όπως λέει εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην κλινική Covid 19 και έχει ζήσει όλη την δύσκολη αυτή κατάσταση με τον φονικό ιό.

«Συμπαραστεκόμαστε η μία νοσηλεύτρια στην άλλη και παίρνουμε κουράγιο, για να μπορούμε να αντέξουμε», σημειώνει και περιγράφει με συγκίνηση ένα περιστατικό με ένα ζευγάρι, που καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε χωριστούς θαλάμους, ο άντρας, της ζήτησε να τραγουδήσει ένα τραγούδι στην σύζυγό του.

Μιλώντας στο epiloges.tv, η κ. Χινάκη λυγίζει, καθώς, όπως λέει μετά από λίγες μέρες χάθηκαν και οι δυο.

Η νοσηλεύτρια δεν ξεχνά να ευχαριστήσει τις συναδέρφους της και την διευθύντρια του τμήματος, για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν η μία στην άλλη και να ζητήσει από τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων