Σεμίνα Διγενή: Γιατί το youtube της έκλεισε το κανάλι. Τι γράφει οργισμένα η ίδια; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σεμίνα Διγενή: Γιατί το youtube της έκλεισε το κανάλι. Τι γράφει οργισμένα η ίδια;

Είμαι τόσο εξοργισμένη που ελπίζω να βγάλετε νόημα από το κείμενο που ακολουθεί.

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ξεφύγει. Η λογοκρισία που ασκούν στους πάντες είναι κραυγαλέα, τάχα μου προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ιδιαίτερα αυξανόμενο πρόβλημα της παραπληροφόρησης. 

Και όλα γίνονται αυτόματα. Δηλαδή έχουν δώσει στοιχεία στους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν και τα κομπιούτερ αποφασίζουν αν κάτι θα πρέπει να το κόψουν ή θα τα αφήσουν και αν το κόψουν αποφασίζουν και τι ποινή θα επιβάλουν στον παραβάτη. Το χειρότερο είναι ότι δεν σου δίνουν τη δυνατότητα ένστασης αφού κατά κανόνα την ένσταση την κρίνουν πάλι από μόνα τους αλγοριθμικά τα κομπιούτερ. 

Θύματα έχουν πέσει πολλοί. Θύματα έχουν πέσει δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο. Θύματα κατά καιρούς έχουμε πέσει και εμείς. Τώρα θύμα ήταν η Σεμίνα Διγενή

Τι έπαθε η Σεμίνα Διγενή;

Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή κατηγορεί το Youtube για λογοκρισία, καθώς της "κατέβασε" το κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα. Όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook.

Για "απροκάλυπτη λογοκρισία" κατηγορεί το Youtube η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή, με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρει πως η ομάδα του Youtube "κατέβασε" το κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα, γιατί περιέχει "επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο".

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι αδυνατεί να καταλάβει πώς το περιεχόμενο του καναλιού της παραβιάζει τους όρους του Youtube και κάνει λόγο για "τρομοκρατία".

Η ανάρτηση της Σεμίνας Διγενή

"Είμαι τόσο εξοργισμένη που ελπίζω να βγάλετε νόημα από το κείμενο που ακολουθεί.

Μόλις πληροφορήθηκα από την ομάδα του YouTube, ότι είμαι επικίνδυνη για την κοινωνία και με τιμώρησε παραδειγματικά, κατεβάζοντας το κανάλι μου!! Το έθεσε -λέει- σε αναστολή γιατί το #SeminaDigeniOfficial περιέχει "επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο".

Θα ήθελα πολύ να μου πουν αυτοί οι κύριοι του YouTube, πώς ακριβώς παραβίασα τους αμφιλεγόμενους κανόνες, της «παραπληροφόρησης» και τους Όρους(?) της κοινότητας;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, το κανάλι μου είναι γεμάτο με σεσημασμένους τρομοκράτες και κακοποιούς: Τον Χατζιδάκι, τον Ρίτσο, τον Βέγγο, τον Χορν, την Μελίνα, τον Θεοδωράκη, τον Καββαδία, την Παπαρήγα, τον Σιδηρόπουλο, τον Μικρούτσικο... άσε που περιέχει και εκπομπές για Πολυτεχνεία, χούντες, τόπους εξορίας, Φρειδερίκες, βασανιστές, χρυσαυγίτες...

Λέει χαρακτηριστικά το #teamyoutube: " ..το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που προωθεί δραστηριότητες όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, το ποτό και το κάπνισμα ανηλίκων ή η κατασκευή βομβών. "

Πείτε μου, σας παρακαλώ, πώς κατά τη γνώμη σας αντιμετωπίζεται αυτή η αυθαιρεσία, αυτός ο παραλογισμός της νέας τάξης ή καλύτερα αυτή η απροκάλυπτη λογοκρισία; Τι πρέπει να γίνει; Πόση ακόμη δυστοπία και τρομοκρατία;".

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων