Απίστευτο. Έδωσε στους συμμαθητές του χάπια και τα παιδάκια κατέληξαν στο νοσοκομείο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απίστευτο. Έδωσε στους συμμαθητές του χάπια και τα παιδάκια κατέληξαν στο νοσοκομείο

Πρόκειται για ένα αντισταμινικό χάπι για τις αλλεργίες που εκτός των άλλων, προκαλεί υπνηλία

 medlabnews.gr iatrikanea

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας. Μαθητής της Α’ Δημοτικού βρήκε στο σπίτι του χάπια, τα μετέφερε στο σχολείο μέσα στην τσάντα του και έδωσε στους συμμαθητές του να δοκιμάσουν!

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», πρόκειται για ένα αντισταμινικό χάπι για τις αλλεργίες που εκτός των άλλων, προκαλεί υπνηλία.

Γονέας είπε στην «Π» πως τουλάχιστον δύο παιδιά τα οποία κατανάλωσαν παραπάνω από ένα χάπι, πήγαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους, μήπως και χρειαζόταν πλύση στομάχου.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί και όπως ήταν φυσικό κάποιοι γονείς κατηγόρησαν τους γονείς τού συγκεκριμένου παιδιού πως δεν είχαν φυλάξει όπως προβλέπεται τα φαρμακευτικά τους σκευάσματα με αποτέλεσμα ο μικρός να έχει εύκολη «πρόσβαση», να πάρει τα κουτιά και να τα μεταφέρει στο σχολείο του.

Παραμένει άγνωστο τι ειπώθηκε μεταξύ των μαθητών και πώς τελικά κάποια παιδάκια πείστηκαν και κατανάλωσαν τα χάπια.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων