Τι λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από μπαλκόνι στο Κολωνάκι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τι λέει ο επιχειρηματίας που έπεσε από μπαλκόνι στο Κολωνάκι

Ο «Ταρζάν» διακωμωδεί το περιστατικό και καθησυχάζει όσους αγωνιούν για την υγεία του

 medlabnews.gr

Με ανάρτησή του στο Instagram o Μελέτης Κοροπούλης διευκρινίζει για το συμβάν με την πτώση του από μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο Κολωνάκι.

Η τέντα του καφέ Peros στην πλατεία Κολωνακίου αποδείχθηκε σωτήρια για τον 35χρονο, ο οποίος χθες τα ξημερώματα βρέθηκε στο κενό από πολυκατοικία της οδού Τσακάλωφ.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ ο ίδιος έσπευσε να χαρακτηρίσει μυθεύματα τα δημοσιεύματα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «δράκους» στα σχετικά δημοσιεύματα και προέτρεψε τους δημοσιογράφους «να μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες, μη γράφετε βλακείες».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του διατηρεί μία από τις γνωστότερες και μακροβιότερες μπουτίκ στο Κολωνάκι, στην οδό Αναγνωστοπούλου.

Η ανάρτηση του Μελέτη Κοροπούλη:

«Φίλοι μου αγαπημένοι και λαχταρισμένοι σας ευχαριστώ ολόκαρδα για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Μικρή η ζημιά του Ταρτάν, η τσίτα είναι 100% σώα και αβλαβής. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική και την Ελληνική Αστυνομία με ειδική μνεία στο ΑΤ Συντάγματος, για την φροντίδα και την άμεση δράση τους. Αγαπητοί δημοσιογράφοι, δημοσιολόγοι και άλλοι που ενδιαφέρεστε, σας ευχαριστώ και εσάς για το ενδιαφέρον και τα λόγια σας. Και μιλώντας για δράκους, όπως μόνο εσείς ξέρετε, πτήσεις και πτώσεις, φούντες, φουνταρίσματα και τέτοια έχω να προσθέσω @vlepo_drakous. Υγ. Μην κάνετε βλακείες, μη λέτε βλακείες και μην γράφετε βλακείες. Καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά!».

Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι η πτώση του από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει, οφείλεται σε ατύχημα αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Άγνωστο παραμένει το χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του σε δεσμίδες. Στην ανάρτηση του δεν κάνει καμία αναφορά για το θέμα των χρημάτων.

Αρχικά, έγινε γνωστό ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του 100.000 ευρώ, μετά ειπώθηκε ότι το ποσό ήταν 50.000 ευρώ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πριν πέσει μετρούσε στα χέρια του δεσμίδες με 72.000 ευρώ.

Κατά την πτώση του, τα χαρτονομίσματα σκόρπισαν στην περιοχή σαν χαρτοπόλεμος, ενώ ο ίδιος είχε τύχη... βουνό, καθώς προσγειώθηκε στην τέντα δημοφιλούς καταστήματος εστίασης, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα.

Το αποτέλεσμα ήταν η τέντα να ανακόψει την πτώση του και, τελικά, ο άνδρας να καταλήξει στο πεζοδρόμιο χωρίς να τραυματιστεί!

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων