Ήταν τριών χρονών όταν διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Σήμερα είναι εντελώς καλά. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ήταν τριών χρονών όταν διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Σήμερα είναι εντελώς καλά.

Τρία χρόνια από την αρχή αυτής της μάχης του μικρού Μπέκετ με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

medlabnews.gr iatrikanea

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η Kaitlin Burge δημοσίευσε μία σπαρακτική φωτογραφία του τρίχρονου -τότε- παιδιού της, του Μπέκετ την ώρα που κάνει εμετό μετά τη χημειοθεραπεία και την 4χρονη αδελφούλα του να στέκεται στο πλευρό του και να τον βοηθά.

Αυτή η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε σύμβολο της μάχης ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Τέσσερα χρόνια από την αρχή αυτής της μάχης του μικρού Μπέκετ με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία το 2018, σήμερα είναι καλά και ξεκινά το σχολείο.


Η μητέρα του είχε δημοσιεύσει εκείνη τη φωτογραφία του Μπέκετ και της αδελφής του το 2019 με σκοπό να υπενθυμίσει στον όσμο τη σημασία της οικογένειας στις δύσκολες ώρες, προσθέτοντας παράλληλα, ότι η αδελφική αγάπη είναι αναντικατάστατη και ότι η Όμπρι είχε τεράστια θετική επίδραση στον αδελφό της κατά τη διάρκεια της μάχης του.

«Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»

«Ανέπτυξαν έναν δεσμό που μόνο τα αδέλφια μπορούν να αναπτύξουν και εγώ δεν μπορώ να την αντικαταστήσω», ανέφερε η μητέρα, προσθέτοντας, ότι τώρα ο Μπέκετ είναι καλά.

«Όταν έκανε χημειοθεραπείες, η αδελφή του ήταν περισσότερο μητρική φιγούρα από μένα. Τον έκανε να βρει την εσωτερική του φωνή και να πιστέψει ότι θα τα καταφέρει», συνέχισε.

«Όταν ακούσαμε από τον γιατρό ότι ήταν καθαρός τρελαθήκαμε από τη χαρά μας. Ο ογκολόγος ήρθε και μας είπε: τέλος οι χημειοθεραπείες. Τα καταφέραμε», σημείωσε η μητέρα.

«Ο Μπέκετ τρελάθηκε. Το προσωπάκι του άστραψε, αλλά ταυτόχρονα τον έπιασε και μία νευρικότητα. Νομίζεις ότι θα είσαι χαρούμενος, αλλά είναι λίγο τρομακτικό, επειδή δεν έχεις τη χημειοθεραπεία ως διασφάλιση πως ο καρκίνος θα μείνει μακριά», είπε η Κέιτλιν.


Σήμερα, η φωτογραφία του Μπέκετ είναι εντελώς διαφορετική. Χτύπησε το κουδουνάκι που σηματοδοτεί το τέλος της θεραπείας του. Είναι νικητής!

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων