Έφυγε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών. Η τελευταία συνέντευξη προ έτους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έφυγε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών. Η τελευταία συνέντευξη προ έτους

Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο

medlabnews.gr 

Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη σε ηλικία 78 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Είχε γεννηθεί στο Βόλο και ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο «Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά». Είχε παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ηθοποιός και σκηνοθέτης κέρδισε την καρδιά του κοινού με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Τρεις Χάριτες».

Είχε ιδρύσει τον θίασο «Θεατρική Συντεχνία» και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της «Ελεύθερης Σκηνής».

«Με μεγάλη θλίψη σχεδόν ταυτόχρονα μάθαμε ότι έφυγαν από κοντά μας δύο σπουδαίοι αξιαγάπητοι συνάδελφοί μας... Η γλυκιά μας Μίνα Αδαμάκη που τόσα πρόσφερε στο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η τόσο αγαπητή μας από την απίστευτη φιγούρα από τις «Τρεις Χάριτες» και ο Κώστας Μπάσης, ο πρώτος Ερωτόκριτος του Ευαγγελάτου, ο ηθοποιός που κόσμησε το Κρατικό θέατρο Βορείου Ελλάδος για πολλά χρόνια... Ανεξίτηλη θα μείνετε στη μνήμη μας αγαπημένοι μου.. Καλό ταξίδι» έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Έναν περίπου χρόνο νωρίτερα, η δημοφιλής ηθοποιός είχε παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Σε αυτή την τελευταία τηλεοπτική της στιγμή, η Μίνα Αδαμάκη είχε μιλήσει για το κίνημα metoo και όλα όσα ήρθαν στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου. Επίσης είχε αναφερθεί στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, την αρχή στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στο κομματί της οικογένειας.

Μέσα σε όλα, η Μίνα Αδαμάκη είχε σημειώσει χαρακτηριστικά για το κομμάτι της οικογένειας πως «αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

«Η ιστορία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το metoo με κλώνισε πολύ. Δεν θα ήθελα να την συζητήσω. Τα δέχομαι ότι υπάρχουν τόσο όσο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε, επίσης, η αείμνηστη Μίνα Αδαμάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων