Κοριτσάκι στην Κρήτη ήπιε χλωρίνη. Παρενέβη η αστυνομία επειδή οι γονείς αρνούνταν την θεραπεία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κοριτσάκι στην Κρήτη ήπιε χλωρίνη. Παρενέβη η αστυνομία επειδή οι γονείς αρνούνταν την θεραπεία

Οι γονείς φέρονται να είπαν ότι είχαν αφήσει τα άλλα παιδιά μόνα και δεν μπορούσαν να μείνουν στο νοσοκομείο

 medlabnews.gr iatrikanea

Συναγερμός» σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε ένα παιδάκι που ήπιε χλωρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, το οποίο οι διασώστες παρέλαβαν από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ηράκλειο.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείou Ηρακλείου και εν συνεχεία στην Παιδιατρική Κλινική καθώς η κατάστασή του, παρότι είναι σταθερή, χρήζει εντατικής παρακολούθησης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι συγγενείς του, αρνούνταν να δοθεί στο μικρό κοριτσάκι, η κατάλληλη θεραπεία που είναι απαραίτητη δεδομένης της κατάστασης της υγείας τους, με τους ιατρούς να προσπαθούν να τους μεταπείσουν.

Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά της στην Παιδιατρική Κλινική καθώς χρειάζεται συνεχής παρακολούθηση στην κατάστασή της ενώ επιχείρησαν να της χορηγήσουν ενδοφλέβεια θεραπεία με τους γονείς του παιδιού να αντιδρούν έντονα και να μην τους αφήνουν.

Τελικά οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία που μετά από παρέμβασή της δόθηκε η θεραπεία στο παιδί.

Οι γονείς φέρονται να είπαν στις Αρχές και τους γιατρούς ότι είχαν αφήσει τα άλλα παιδιά μόνα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να μείνουν στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να τα μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων