Προσοχή. Κοτόπουλο ρολό γεμιστό με μπέικον και τυρί με σαλμονέλα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσοχή. Κοτόπουλο ρολό γεμιστό με μπέικον και τυρί με σαλμονέλα

Κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

 medlabnews.gr iatrikanea

Κατεψυγμένο ρολό κοτόπουλο γεμιστό με μπέικον και τυρί στο οποίο εντοπίστηκε σαλμονέλα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκεύασματος κρέατος, με τα στοιχεία «ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ - ΡΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ γεμιστό με μπέικον και τυρί κατεψυγμένο», με ημερομηνία σφαγής και συσκευασίας 24-11-22 και ανάλωση έως 24-11-23, που παράγεται από την εταιρεία ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ.

Σε συνέχεια εργαστηριακών αναλύσεων στο κτηνιατρικό εργαστήριο Ιωαννίνων διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp..

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων