Συνταρακτικό. Ο σταθμάρχης την ίδια μέρα είχε κάνει το ίδιο λάθος και κανείς δεν τον σταμάτησε (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συνταρακτικό. Ο σταθμάρχης την ίδια μέρα είχε κάνει το ίδιο λάθος και κανείς δεν τον σταμάτησε (video)

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο συγκεκριμένος σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είχε κάνει το ίδιο λάθος.

 medlabnews.gr 

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο συγκεκριμένος σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Στην καταγγελία ότι ο 59χρονος σταθμάρχης την ίδια μέρα είχε κάνει το ίδιο λάθος προχώρησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου, Γιώργος Αποστολέρης.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή.

«Την ίδια μέρα έγινε αυτό το ολέθριο πάλι λάθος. Ίσως και από αυτή τη σύγχυση να ακολούθησε και η δεύτερη σύγχυση, λόγω της απειρίας του. Έβαλε τρένο με ανάποδα ψαλίδια, ξανά το ίδιο πράγμα. Το τρένο ακινητοποιήθηκε από τον μηχανοδηγό, του ζήτησε διευκρινίσεις, γύρισε πίσω και μπήκε ξανά στην κανονική γραμμή, αφού του γύρισε τα ψαλίδια» είπε, διευκρινίζοντας πως αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα πριν από το δυστύχημα.

Στο μεταξύ, μία ακόμη καταγγελία για τον συγκεκριμένο σταθμάρχη έγινε και στον ΑΝΤ1. Πιο συγκεκριμένα, σε καταγγελία ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας δεν βρισκόταν στο σταθμό της Λάρισας την ώρα της τραγωδίας στα Τέμπη και πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο κλειδούχος, προχώρησε ο δικηγόρος ενός από τα θύματα, Γιώργος Μπαρτζώκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο δικηγόρος, την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. «Στα 100 μέτρα υπάρχει ένα καφέ που δεν είχε μουσική», είπε συμπληρώνοντας πως, «δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης. Φαίνεται ότι ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη και ο σταθμάρχης ήταν μακριά».

Είπε μάλιστα πως, οι σχετικές καταγγελίες τεκμηριώνονται από επί τόπια στοιχεία και ότι, «πήγε η Αστυνομία και πήρε το υλικό από τις κάμερες, εγώ ζήτησα να πάρει και τα σκουπίδια».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων