Σάρωσε, ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σάρωσε, ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, με 4 μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Πολωνία

Ένα Χρυσό, Ένα Ασημένιο και Δύο Χάλκινα μετάλλια.

 medlabnews.gr iatrikanea

Τη δική του ιστορία στον στίβο συνεχίζει να γράφει ο 94χρονος Κώστας Χατζηεμμανουήλ, που σάρωσε τα μετάλλια μετέχοντας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές άνω των 35 ετών, που διεξήχθη στο Τόρουν της Πολωνίας. Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ, έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην πόλη του Torun στην Πολωνία κατακτώντας 4 μετάλλια: Ένα Χρυσό, Ένα Ασημένιο και Δύο Χάλκινα μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο στο μήκος, χάλκινο στα 400μ. και στα 60μ. για τον απίστευτο 94χρονο, που ξεκίνησε να αθλείται στα 80 του χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο αγώνισμα των 800 μέτρων, τερματίζοντας στην 5η θέση της κούρσας που συμμετείχαν οι κατηγορίες Μ85 και Μ90. Έτσι, με μόλις δύο συμμετοχές στην κατηγορία (Μ90), ο αειθαλής Χατζηεμμανουήλ κατετάγη 2ος στην κατηγορία του, προσθέτοντας στη συλλογή του ένα ακόμη μετάλλιο!

Το βράδυ της Πέμπτης μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση, πάρα την δεδομένη κούραση του από τις καθημερινές, συνεχόμενες συμμετοχές του σε πολύ απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς αγώνες, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 800 μέτρα κάνοντας για άλλη μια φορά όλους εμάς υπερήφανους ως Έλληνες, δίνοντας στην Εθνική Ομάδα Στίβου ακόμη ένα μετάλλιο, το τέταρτο συνεχόμενο σε αυτήν την Παγκόσμια αθλητική διοργάνωση.

Στο τελευταίο αγώνισμα που έτρεξε στα 200μ έχασε πάνω στο νήμα το Χάλκινο μετάλλιο.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ αγωνίστηκε κρυωμένος με πυρετό που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις μέρες κάτι που δεν τον εμπόδισε να αγωνιστεί προκειμένου να τιμήσει το Ελληνικό Εθνόσημο. Ένας μαχητής, όπως αρμόζει να είναι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής όπως ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ στον μεγαλύτερο, ανάμεσα σε 4.000 αθλητες και αθλήτριες από όλο τον κόσμο, ηλικιακά αθλητή των αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον επίσημο συνοδό του στον κύριο Βασίλη Τσαντικίδη, Πρωταθλητή Ελλάδας και διατελέσαντα Αρχηγό αποστολής της Εθνικής ομάδας των MASTERS σε πολλούς Διεθνείς Αγώνες, που δέκα μέρες ήταν συνεχώς κοντά του και τον στήριξε στην μεγάλη του προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που καθημερινά προβάλλουν εξαιρετικά την προσπάθεια του Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συνεργάτες μας Βασίλη Τσαντικίδη και Γιάννη Δρόσο για την πολύτιμη στήριξη τους στα καθημερινά ρεπορτάζ για την αγωνιστική προσπάθεια του παγκόσμιου πρωταθλητή Κωνσταντίνου Χατζηεμμανουήλ.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ ΚΩ «Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Στέργιος Θ Χατζηστέργου

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων