H σκλήρυνση κατά πλάκας αναγκάζει την Κριστίνα Άπλγκεϊτ να σταματά οριστικά ταινίες και σειρές | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

H σκλήρυνση κατά πλάκας αναγκάζει την Κριστίνα Άπλγκεϊτ να σταματά οριστικά ταινίες και σειρές

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021.

medlabnews.gr iatrikanea 

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ δηλώνει ότι δεν θα δουλέψει ξανά μπροστά στις κάμερες.

H 51χρονη ηθοποιός μιλώντας στο Vanity Fair αποκάλυψε ότι η σειρά του Netflix «Dead to me» είναι η τελευταία της, και ότι κατάφερε να γυρίσει την τελευταία σεζόν χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της παραγωγής και της συμπρωταγωνίστριάς της, Λίντα Καρντελίνι.

«Χαίρομαι που αποχαιρετώ τη δουλειά δίπλα σε κάποια που είναι μακράν η καλύτερη ηθοποιός με την οποία έχω συνεργαστεί σε όλη μου τη ζωή, αν όχι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου», δήλωσε η Άπλγκεϊτ για την Καρντελίνι.

Η ηθοποιός πάντως σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται εκτός κάμερας, δανείζοντας τη φωνή της σε παραγωγές κινουμένων σχεδίων (ήδη σχεδιάζεται μια animation εκδοχή της σειράς που την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο, «Παντρεμένοι με παιδιά»), ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά κλπ.

Η ζωή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον Αύγουστο του 2021. Η ασθένεια επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και τον έλεγχο των μυών.

«Πήρα 18 κιλά– δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι» είχε εξομολογηθεί στους New York Times στα τέλη του 2022, πριν από την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του «Dead to me».

Γεννημένη στις 25 Νοεμβρίου 1971 στο Λος Άντζελες, η Άπλγκεϊτ έγινε διάσημη στα 16 της χρόνια ως Κέλι Μπάντι στην τηλεοπτική κωμωδία «Παντρεμένοι με παιδιά» που ήταν στον αέρα για 11 σεζόν.

Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στις σειρές «Jesse», «Samantha Who?» και «Up All Night», διατηρώντας και γκεστ ρόλους σε πολλές ακόμη, ανάμεσά τους και τα «Φιλαράκια» (υποδύθηκε την αδερφή της Ρέιτσελ – Τζένιφερ Άνιστον σε δύο επεισόδια).

Στον κινηματογράφο είχε συμμετοχή σε πάνω από 30 ταινίες, διαπρέποντας κυρίως σε κωμωδίες όπως οι δύο ταινίες «Anchorman», «The Sweetest Thing», «Just Visiting», «Bad Moms» κ.ά.


Διαβάστε επίσης

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων