Σοκάρει ο απαγχονισμός 18χρονης αλλά και η αδελφή της συγκλονίζει γράφοντας «Σήκωνε βαρύτερο φορτίο από απ’ ό,τι της αναλογούσε» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σοκάρει ο απαγχονισμός 18χρονης αλλά και η αδελφή της συγκλονίζει γράφοντας «Σήκωνε βαρύτερο φορτίο από απ’ ό,τι της αναλογούσε»

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της αδερφής της 18χρονης που αυτοκτόνησε στη Μαγνησία.

 medlabnews.gr iatrikanea

Συγκλονισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία, απ΄το τραγικό τέλος στη ζωή της που έδωσε χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στα Κανάλια, μια 18χρονη κοπέλα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, τους συγγενείς, αλλά και όλη την τοπική κοινωνία.

Η νεαρή βρέθηκε από φίλη της απαγχονισμένη με σχοινί, μετά την είσοδο του σπιτιού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που είχε χάσει πριν χρόνια τον πατέρα της, πριν την πράξη της, φέρεται να κατανάλωσε , χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, άγνωστο αριθμό χαπιών!

Χθες, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, την εντόπισε η φίλη της που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει και σε μια κοινωνική εκδήλωση, ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό γεγονός. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση της αδερφής της 18χρονης που αυτοκτόνησε στη Μαγνησία.

Η αδερφή της, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, περιγράφει πόσο όμορφος και δυναμικός άνθρωπος ήταν η 18χρονη και λέει ότι «σήκωνε βαρύτερο φορτίο από όσο της αναλογούσε».

«Το μωρό μας δεν είναι πια σπίτι. Μοιάζει αδιανόητο και φυσικό ταυτόχρονα. “Γελάω και κλαίω μαζί», μου είπε πρόσφατα. Απ’ όταν άρχισε να καταλαβαίνει τον εαυτό της ήθελε οι αποφάσεις της ζωής της να είναι δικές της. Το δεχτήκαμε και καμαρώναμε για το δυναμισμό της. Νιώθουμε περήφανες για κείνη και τώρα. Διάλεξε συνειδητά πώς να κάνει τη μεγάλη έξοδο.

Πώς και γιατί μη ρωτάτε. Το φορτίο που σήκωνε ήταν πολύ βαρύτερο απ’ όσο της αναλογούσε. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που έφτασε ως εδώ, που τα κατάφερε. Εύχομαι ότι έφυγε με τη ψυχή της όσο πιο γεμάτη γινόταν. Από έρωτα, γέλιο, αγκαλιές, φίλους, αγάπη, φιλιά. Ξέρω πως, φυσικά, δεν ήταν πλήρης. Είχε τόσα σχέδια και όνειρα, ανάγκες, επιθυμίες. Η ανάγκη της για λύτρωση, όμως, ήταν μεγαλύτερη απ’ οποιαδήποτε άλλη. Δεν θέλουμε αμήν και κεράκια. Ούτε λύπηση. Δεν ήταν καημένη. Ήταν μία επαναστάτρια. Κι ακόμα είναι. Ένα μίγμα «ευαισθησίας κι αξιοπρέπειας». Το ωραιότερο μαγκάκι. Αυτό κρατήστε από τη…

«Κι όσες κι αν χτίζουν φυλακές κι αν ο κλοιός στενεύει, ο νους μας είναι αληταριό που όλο θα δραπετεύει».

Μωράκι μου, σ’ αγαπώ πολύ..».

Τέσσερα σημειώματα άφησε πίσω της η 18χρονη

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα σημειώματα, τα οποία είχε γράψει λίγη ώρα πριν την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της η 18χρονη.

Η μία επιστολή απευθυνόταν προς τη μητέρα της, η δεύτερη προς την αδερφή της, η τρίτη προς τον νεαρό σύντροφό της και μία τελευταία γενικού περιεχομένου, στην οποία εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Οι αστυνομικοί ολοκληρώνοντας την έρευνα, παρέδωσαν τις επιστολές στους παραλήπτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων