Για το Αννόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Για το Αννόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Ο νεαρός πολυτραυματίας από τον Βόλο θα νοσηλευτεί σε Κέντρο Αποκατάστασης εξειδικευμένο στις εγκεφαλικές κακώσεις

 

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη όσοι επέβαιναν στο πρώτο βαγόνι βρήκαν τραγικό θάνατο, εκτός από ένα άτομο.

Μάχη δίνει ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου. 100 μέρες μετά το συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα, ο Βολιώτης Γεράσιμος – Ιάσονας, πέρασε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Για το Αννόβερο πέταξε ο 20χρονος Βολιώτης επιζών της τραγωδίας των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης.

Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Αvνόβερο της Γερμανίας μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Μετά από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Αννόβερο μεταβαίνουν επίσης, οι γονείς του 20χρονου ενώ στην πτήση του 20χρονου Γεράσιμου επιβαίνει και, ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων