Μητέρα στη Θεσσαλονίκη άφησε ολομόναχο στο σπίτι το μωρό της για πάνω από μία ώρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μητέρα στη Θεσσαλονίκη άφησε ολομόναχο στο σπίτι το μωρό της για πάνω από μία ώρα

Την αστυνομία κάλεσαν γείτονες που ανησύχησαν με το κλάμα του 1 χρόνου βρέφους
Μητέρα στη Θεσσαλονίκη άφησε ολομόναχο στο σπίτι το μωρό της για πάνω από μία ώρα

medlabnews.gr iatrikanea

Το κλάμα ενός μωρού ήταν αρκετό για να αφυπνίσει τους γείτονες μιας συνοικίας στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως το βρέφος ήταν μόνο στο σπίτι του και η μητέρα του ήταν άφαντη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε την Τρίτη το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από γείτονες, οι οποίοι άκουσαν το παιδί να κλαίει και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Επί τόπου μετέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι, αφού περίμεναν περίπου 20 λεπτά να επιστρέψει στο διαμέρισμα η 37χρονη μητέρα αλβανικής υπηκοότητας, τη συνέλαβαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, διότι, όπως διαπιστώθηκε, είχε αφήσει το ανήλικο παιδί της, ενός έτους περίπου, στο σπίτι, μόνο του, για πάνω από μία ώρα.

Η 37χρονη μητέρα κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την υπόθεση να αναβάλλεται - μετά από αίτημά της - για την ερχόμενη Παρασκευή και το δικαστήριο να αίρει την κράτησή της, οπότε και αφέθηκε ελεύθερη.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στις ΗΠΑ: Νεκρό ένα μωρό όταν η μητέρα του το παράτησε μόνο στο σπίτι για να πάει διακοπές


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων