Και άλλο παιδάκι το δάγκωσε οχιά. Έκλαιγε και πόναγε. Γιατί γεμίσαμε φίδια; | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Και άλλο παιδάκι το δάγκωσε οχιά. Έκλαιγε και πόναγε. Γιατί γεμίσαμε φίδια;

Επτάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από οχιά στη Θεσπρωτία.

medlabnews.gr iatrikanea

Μετά την τετράχρονη στον Βόλο, επτάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από οχιά στη Θεσπρωτία.

Σύμφωνα με το Star, το νέο περιστατικό έγινε στην Παραμυθιά, όταν ο επτάχρονος Θοδωρής δέχθηκε το δάγκωμα της οχιάς όταν γυρνούσε στο σπίτι του, με συγγενείς του.

Πιο συγκεκριμένα, η οχιά δάγκωσε το παιδί όταν βγήκε μέσα από το αυτοκίνητο.

Η θεία του παιδιού είπε: «Φωνάζει το παιδί “με δάγκωσε φίδι”. Εκείνη τη στιγμή σοκαριστήκαμε και τι να δούμε, μια οχιά είχε δαγκώσει το παιδί. Έκλαιγε, φώναζε και πόναγε. Έδεσα τον αστράγαλο του με το λουράκι που κρατάω το κινητό μου και πάτησα επίμονα εκεί που ήταν τα δοντάκια. Αυτό βοήθησε».

Μεταφέρθηκε στο Χατζηκώστα ο επτάχρονος

Ο επτάχρονος, υποφέροντας από τον πόνο και ενώ ήταν τρομοκρατημένος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο από την Παραμυθιά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

«Το παιδί έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είναι πρησμένο το ποδαράκι του και φοβάται. Δεν έκαναν αντιοφικό ορό, το ζήτησαν από το Πανεπιστημιακό. Τον έχουν εδώ, δεν χρειάζεται ακόμη» είπε ο πατέρας του 7χρονου.

Γιατί γεμίσαμε φίδια;

Γιατί, όμως, βλέπουμε τόσα περιστατικά αυτή την περίοδο και τι μπορούμε να κάνουμε σε περίπτωση που μας δαγκώσει ένα φίδι;

Είναι η εποχή που τα φίδια είναι πιο δραστήρια, όπως όλη η φύση άλλωστε. Είναι περίοδος αναπαραγωγής και αναζήτησης τροφής. Αυτό διαρκεί από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Ιουνίου, μετά τα πάντα πέφτουν σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, το ίδιο συμβαίνει και με τα φίδια.


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων