Σκοτώθηκε ο ιατρός χειρουργός και Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας Θέμης Ζεκερίδης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σκοτώθηκε ο ιατρός χειρουργός και Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας Θέμης Ζεκερίδης

Ο Θέμης Ζεκερίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Δράμας μετά από τροχαίο

 medlabnews.gr iatrikanea

Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη στο ύψος της Αμφίπολης στις Σέρρες είναι ο δήμαρχος Δοξάτου Δράμας και χειρουργός, Θέμης Ζεκερίδης.

Το δυστύχημα έγινε όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο δήμαρχος Δοξάτου συγκρούστηκε με φορτηγό, στο 27ο χλμ Μεσοράχης – Αμφίπολης. Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Οι διασώστες απεγκλώβισαν τον δήμαρχο με μεγάλη δυσκολία και με σοβαρά κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα.

Υπέστη ανακοπή

Στο δρόμο προς το Νοσοκομείο Δράμας υπέστη ανακοπή, αλλά αν και τον επανέφεραν και ανέκτησε τις αισθήσεις του, μετά από λίγο εντός του νοσοκομείου κατέληξε. Ο γιατρός γύριζε από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης που συνόδεψε τη σύζυγό του που ταξίδευε για τις ΗΠΑ, όπως αναφέρει το xronometro.com.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο δήμαρχος επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη, όπου πήγε την επίσης γιατρό σύζυγό του και την κόρη τους για να πετάξουν για τις ΗΠΑ. Ο ίδιος έφυγε για να παραστεί στην επιστημονική ημερίδα που θα γινόταν στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας με τίτλο «Η πολιτιστική ταυτότητα του δήμου Δοξάτου και της περιοχής του», όπου θα απηύθηνε χαιρετισμό. Η ημερίδα ματαιώθηκε.

Ποιος ήταν ο Θέμης Ζεκερίδης

Ο δήμαρχος διετέλεσε διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ είχε επίσης διατελέσει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και εκπρόσωπος του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Επίσης, ήταν πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Ο Θέμης Ζεκερίδης ήταν πρώτος πρόεδρος, για πολλά χρόνια, του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας και Εκπρόσωπος των γιατρών στην Ομοσπονδία, μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας με έντονη επιστημονική δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιων Επιστημονικών Εταιρειών. Άσκησε Διοίκηση, για δύο περιόδους στο ΕΚΑΒ Δράμας, Καβάλας και Σερρών.

Ήταν για έξι χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων