Κυριάκος Κυανός. Μετά από τον καρκίνο μας ήρθε το ζάχαρο και κάνω ενέσεις. Δεν μπορώ να βρω ενέσεις για το ζάχαρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κυριάκος Κυανός. Μετά από τον καρκίνο μας ήρθε το ζάχαρο και κάνω ενέσεις. Δεν μπορώ να βρω ενέσεις για το ζάχαρο

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε για τις περιπέτειες υγείας που είχε αλλά και για το θέμα των κιλών, ανάμεσα σε άλλα

medlabnews.gr iatrikanea 

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε, με αφορμή την έναρξη των ζωντανών του εμφανίσεων στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», για τις περιπέτειες υγείας που είχε αλλά και για το θέμα των κιλών, ανάμεσα σε άλλα.

«Ήταν μία περιπέτεια υγείας, πάμε τώρα για δεκαετία. Από ένα ατύχημα στο πόδι καταφέραμε να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις και να βρούμε ένα θεματάκι που υπήρχε στο αίμα. Το παν είναι η πρόληψη, το παιδί μου δημιούργησε την πιο μεγάλη ευθύνη του κόσμου», είπε αρχικά ο Κυριάκος Κυανός.

«Ναι κουράζει, αλλά δεν έχουν και άδικο να σου πω την αλήθεια. Έχουν άδικο όταν σε προσβάλλουν και σου το λένε με κακία. Το να θέλουν να δουν μία ωραία, υγιή εικόνα, να μπορείς να ντυθείς ωραία, να πάρεις τις ανάσες σου και να μη δείχνεις επάνω (στη σκηνή) αυτός που ιδρώνει… Δίκιο έχουν. Κι εγώ βλέπω καμιά φορά τον εαυτό μου και λέω: "Πώς είσαι έτσι;"», ανέφερε ο τραγουδιστής για το θέμα των κιλών.

«Όταν πρέπει να παίρνεις φάρμακα, να κάνεις κορτιζόνες, ενέσεις, να περάσεις χημειοθεραπείες και πρέπει να πρηστείς για ένα διάστημα… και να σε βλέπει ο άλλος και να σου λέει: "Ααα τρως!". Χαμογελάς και λες: "Ναι, έσκασα". Τι να κάνεις;», πρόσθεσε ο Κυριάκος Κυανός.

Έφτασα κοντά στην κατάθλιψη

Και πρόσθεσε: «Η σύζυγός μου ήταν δίπλα μου στις δύσκολες καταστάσεις και μου έδωσε δύναμη. Έφτασα κοντά στην κατάθλιψη όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μετά έκανε μετάσταση στον προστάτη. Ανακάλυψα τον καρκίνο όταν είχα ένα ατύχημα στο πόδι που δεν θεραπευόταν.».

«Πήγα κι έκανα εξετάσεις. Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δεν θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Τον πέτυχα στο πρώτο στάδιο και τον πρόλαβα. Η θεραπεία που δέχτηκα να κάνω ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο να την ακολουθήσω».

Η έκκληση του τραγουδιστή

«Μετά από τον καρκίνο μάς ήρθε το ζάχαρο και κάνω ενέσεις. Δεν μπορώ να βρω ενέσεις για το ζάχαρο. Σταματήστε να κάνετε δίαιτες με τις ενέσεις των διαβητικών

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων