Χάρη στην άμεση επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σώθηκε αγοράκι που κατάπιε σφήκες και το τσίμπησαν στον λαιμό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Χάρη στην άμεση επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σώθηκε αγοράκι που κατάπιε σφήκες και το τσίμπησαν στον λαιμό

Συγκινητικό το μήνυμα του πατέρα προς της ΕΛΑΣ

 medlabnews.gr iatrikanea

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες στην Λευκάδα. Ένα αγοράκι, ενώ έπινε πορτοκαλάδα, κατάπιε δύο σφήκες και τον τσίμπησαν στον λαιμό. 

«Το παιδί άρχισε να κοκκινίζει στο πρόσωπο, είχε φαγούρα και βράχνιαζε», όπως αναφέρουν οι γονείς σε ευχαριστήρια επιστολή τους αστυνομικούς για την καίρια συμβολή τους ώστε να σωθεί το παιδί. 

 Όπως λένε, τηλεφώνησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ζήτησαν βοήθεια από περιπολικό, ώστε να ανοίγει ο δρόμος και να φτάσει το παιδί στο νοσοκομείο. 

 Τότε αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο και με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να μεταφέρουν το παιδί έγκαιρα στο νοσοκομείο και να το σώσουν. 

 Συγκινητικό το μήνυμα του πατέρα προς της ΕΛΑΣ και ιδιαίτερα προς στελεχός της που όπως λέει χαρακτηριστικα΄”έγιναν θυσία”. 

 Δείτε την επιστολή:




Διαβάστε επίσης


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων