Κρεμασμένα ανάποδα για ώρες οκτώ άτομα όταν χάλασε το τρενάκι στο λούνα παρκ (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Κρεμασμένα ανάποδα για ώρες οκτώ άτομα όταν χάλασε το τρενάκι στο λούνα παρκ (video)

Βίντεο δείχνουν διασώστες να έχουν σπεύσει στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους αναβάτες.
Κρεμασμένα ανάποδα για ώρες οκτώ άτομα όταν χάλασε το τρενάκι στο λούνα παρκ (video)

medlabnews.gr iatrikanea

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι 8 επιβάτες κρέμονταν στον αέρα για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι τα σωστικά συνεργεία να τους απεγκλωβίσουν με ασφάλεια. «Το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι υπήρξε μία μηχανική αποτυχία με το τρενάκι το οποίο κόλλησε στην ανάποδη θέση», είπε ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος, Μπρέναν Κουκ. Ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας αντιμετώπισε πρόβλημα. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ένα από τα κοριτσάκια στο τρενάκι ζήτησε από τους πυροσβέστες να τον απεγκλωβίσουν πρώτο γιατί φαινόταν να δυσκολεύεται. Από τους επιβαίνοντες οι 7 ήταν παιδιά και όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να ελεγχθούν από τους γιατρούς.

Οι αρμόδιοι υποστηρίζουν ότι πρόσφατα οι αρχές είχαν κάνει έλεγχο στις εγκαταστάσεις και στο τρενάκι και δεν είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα. Η υπόθεση ερευνάται καθώς αυτόπτες μάρτυρες δημοσίευσαν φωτογραφίες από το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο φεστιβάλ Forest County Festival, στο τρενάκι Fireball. Βίντεο δείχνουν διασώστες να έχουν σπεύσει στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους αναβάτες.

Μετά από ώρες, τελικά κατέβηκαν στο έδαφος όλοι με ασφάλεια. Για τον απεγκλωβισμό χρησιμοποιήθηκε ειδικός εξοπλισμός από τις ομάδες διάσωσης. Στήθηκε ένα φορτηγό με σκάλα και πλατφόρμα 30 μέτρων.

Δεν έγινε γνωστό πώς προκλήθηκε η βλάβη ενώ το τρενάκι είχε περάσει από έλεγχο.

Διαβάστε επισης

Σοκαριστικό ατύχημα σε τρενάκι λούνα παρκ στις ΗΠΑ: 10χρονος εκτοξεύθηκε από το κάθισμά του

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων